Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Όλη η κατάθεση του 75χρονου - «Μου πέταγε γλάστρες και απορρυπαντικό»

12:38 - 07/06/2021

Το Newsbomb.gr παρουσιάζει την προανακριτική κατάθεση του 75χρονου για τη δολοφονία της 64χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Αγία ΒαρβάραΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Τι κατέθεσε ο 75χρονος

Στον ανακριτή κατέθεσε ο 75χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Αγία Βαρβάρα Αττικής. Ο 75χρονος περιέγραψε τους λόγους που τον οδήγησαν στο έγκλημα. Ο κατηγορούμενος έκανε λόγο για οικονομίες διάφορες και έκανε λόγο επιθετικές συμπεριφορές του θύματος απέναντι του. "Από το 1960 ο πατέρας μου λειτουργούσε καθαριστήριο, το οποίο λόγω […] The post Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Τι κατέθεσε ο 75χρονος first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ολόκληρη η απολογία του 75χρονου – Τα ήθελε όλα, είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και τρελάθηκα

Lamianow.gr Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ολόκληρη η απολογία του 75χρονου – Τα ήθελε όλα, είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και τρελάθηκα Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες της προανακριτικής απολογίας του 75χρονου που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Αγία Βαρβάρα – «Tρελάθηκα και μην ξέροντας τι κάνω πυροβόλησα μία ή δύο φορές με το πιστόλι που είχα μαζί μου» Τη δική του εκδοχή για το αποτρόπαιο έγκλημά του, ήτοι τη δολοφονία της συζύγου του, στην Αγία Βαρβάρα, παρουσιάζει στην προανακριτική του […] Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ολόκληρη η απολογία του 75χρονου – Τα ήθελε όλα, είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και τρελάθηκα Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Η απολογία του 75χρονου – Με έβριζε, είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και τρελάθηκα

Ανατριχιαστικά είναι όσα δήλωσε κατά την διάρκεια της προανακριτικής απολογίας του ο 75χρονος που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Αγία Βαρβάρα. Ο 75χρονος δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγο…

Διαβάστε το στο politik.gr

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ολόκληρη η απολογία του 75χρονου

"Είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και τρελάθηκα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες