Τριαντάφυλλος: «Ο Λιβάνης μου είχε πει να προσέχω τη Μαριαλένα, αλλά δεν ξέρω αν θα την περιμένει»
13:56 - 07/06/2021
Τις πρώτες του δηλώσεις, στην εκπομπή «Love it», μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος […]
The post Τριαντάφυλλος: «Ο Λιβάνης μου είχε πει να προσέχω τη Μαριαλένα, αλλά δεν ξέρω αν θα την περιμένει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor – Τριαντάφυλλος: “Ο Λιβάνης πριν μπούμε μέσα μου είπε να του προσέχω την Μαριαλένα”!
Survivor 4: Πως και πως περιμέναμε τις πρώτες δηλώσεις του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρησή του από το Survivor! Η εκπομπή Love it, το μεσημέρι της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor – Τριαντάφυλλος: “Ο Λιβάνης πριν μπούμε μέσα μου είπε να του προσέχω την Μαριαλένα”!
Διαβάστε το στο spoilersΤριαντάφυλλος: «Ο Λιβάνης μπορεί και να με δείρει»
Ο Τριαντάφυλλος από ώρα σε ώρα ετοιμάζεται να πατήσει τα πάτρια εδάφη, αλλά η πρώτα στην εκπομπή της Μαλέσκου παίχτηκαν οι πρώτες του δηλώσεις μετά το Survivor.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.gr