Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα» (vid)

18:44 - 07/06/2021

Πανευτυχής η Μαρία Σάκκαρη μετά τη μεγάλη της πρόκριση στα προημιτελικά του Rolland Garros.

Διαβάστε Περισσότερα στο to10.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και νίκησα»

Το δικό της... Veni, vidi, vici, είπε on camera μετά την τεράστια επιτυχία της στο Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη

Διαβάστε το στο

Μαρία Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα»

Η Μαρία Σάκκαρη διέλυσε τη Σοφία Κένιν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros, γράφοντας ιστορία. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πανηγύρισε με τη ψυχή της, την τεράστια επιτυχία της και πλέον στόχος της είναι να φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης! «Έχω μείνει άφωνη. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Αγαπώ το Παρίσι. Περνάω ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα»

Πανευτυχής η Μαρία Σάκκαρη μετά τη μεγάλη της πρόκριση στα προημιτελικά του Rolland Garros.

Διαβάστε το στο

Πανευτυχής η Μαρία Σάκκαρη μετά τη μεγάλη της πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πανευτυχής η Μαρία Σάκκαρη μετά τη μεγάλη της πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros.

Διαβάστε το στο tovima

Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και νίκησα» (video)

Το δικό της... Veni, vidi, vici, είπε on camera μετά την τεράστια επιτυχία της στο Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη The post Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και νίκησα» (video) appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα – Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες»

Μετά από την εκπληκτική νίκη της, η Μαρία Σάκκαρη σχολίασε πως βρήκε τον τρόπο να διαχειριστεί το ματς παρά το άγχος που είχε ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Έλληνες για την υποστήριξη τους. Μετά τη νίκη επί της Σοφία Κένιν, η Ελληνίδα τενίστρια σημείωσε τα εξής: «Έχω μείνει άφωνη. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου […] The post Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα – Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Σάκκαρη: Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα

Η Μαρία Σάκκαρη έγραψε ιστορία και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που φτάνει στους «8» Grand Slam. . για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr – Αθλητικό... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σάκκαρη: Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα

Διαβάστε το στο spoilers

Σάκκαρη: «Έχω μείνει άφωνη, ήρθα, έπαιξα και κέρδισα»

Ευτυχισμένη δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαρία Σάκκαρη για την πρόκριση της στα προημιτελικά του Roland Garros. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Μάρια Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα, κέρδισα!»

Μάρια Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα, κέρδισα!» 07/06/2021 Δεν σταματούν πουθενά οι φιλοδοξίες της Μαρίας Σάκκαρη μετά την πρόκρισή της στα προημιτελικά του «Roland Garros» για πρώτη φορά στην καριέρα της. Μετά τη νίκη επί της Σοφία Κένιν, η Ελληνίδα τενίστρια σημείωσε τα εξής: «Έχω μείνει άφωνη. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Αγαπώ το Παρίσι. Περνάω υπέροχα. Δεν θέλω να φύγω. Θα δοκιμάσω να μείνω μέχρι το τέλος.  Απολαμβάνω το παιχνίδι μου και τις στιγμές που είμαι στο γήπεδο. Το προχθεσινό ματς μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Το είδατε και σήμερα. Σήμερα ήμουν έτοιμη για μία μάχη. Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα». Στη συνέχεια είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Νομίζω ότι

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα, κέρδισα»

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη μετά την σπουδαία πρόκριση που πήρε για την προημιτελική φάση του Ρολάν Γκαρός.  Ιστορία έγραψε η Μαρία Σάκκαρη με την νίκη που πήρε κόντρα στην Σοφία Κένιν, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια η οποία θα αγωνιστεί σε προημιτελική φάση ενός Γκραν Σλάμ. Μετά την επιτυχία της, η Σάκκαρη τόνισε ότι απολαμβάνει το παιχνίδι της και τις στιγμές πριν και μετά από αυτό, ενώ συμπλήρωσε ότι ήταν «έτοιμη την σημερινή μάχη». Αναλυτικότερα, είπε: «Απολαμβάνω το παιχνίδι μου και τις στιγμές στο court. Πήρα αυτοπεποίθηση μετά τον πρώτο αγώνα που έπαιξα πολύ καλά. Δεν με βασανίζει όταν είμαι στο γήπεδο. Ήμουν έτοιμη για μάχη σήμερα, ήρθα, έπαιξα και κέρδισα». Αργότερα, μίλησε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Μαρία Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα»

Μαρία Σάκκαρη: «Ήρθα, έπαιξα και κέρδισα» Η Μαρία Σάκκαρη διέλυσε τη Σοφία Κένιν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Roland Garros, γράφοντας ιστορία. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πανηγύρισε με τη ψυχή της, την τεράστια επιτυχία της και πλέον στόχος της είναι να φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης! «Έχω μείνει άφωνη. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά. Αγαπώ […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ to10.gr

Χαμός στο φινάλε: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα (vid)

Live Streaming: Μεντιτεράνι – Ολυμπιακός

Τσιτσιπάς – Ντιμιτρόφ 1-2: Δεν τα κατάφερε ο Στέφανος

LIVE: Ντιμίτροφ – Τσιτσιπάς

Επέστρεψε στις προπονήσεις ο… ευδιάθετος Ντίας (pic)

«Δεν έπεσα σε αυτή την παγίδα…» – Χείμαρρος η Ευγενία Σαμαρά για τους Ράδιο Αρβύλα (vid)