Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέο άδειασμα για την «σύμβουλο ψυχικής υγείας» της Καρολάιν (Video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εισαγγελική έρευνα για τη ψυχολόγο της Καρολάιν
Ερευνάται εάν έχει τελεστεί από την πλευρά της ψυχολόγου το αδίκημα της απάτης κατ΄εξακολούθηση και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας
Διαβάστε το στο Έγκλημα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η γυναίκα που δήλωνε ψυχολόγος της Κάρολαιν
Στο τμήμα προστασίας περιουσιακών δικαιωμάτων της Ασφάλειας βρίσκεται εδώ και κάποια ώρα η Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που δήλωνε πως είναι η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε πριν από σχεδόν έναν μήνα μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Σε μία εξέλιξη της τελευταίας ώρας η γυναίκα βρίσκεται στην αστυνομική διεύθυνση καθώς εδώ […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΕΚΤΑΚΤΟ – Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης (8/6/2021) η Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που δήλωνε πως είναι η ψυχολόγος της άτυχης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε πριν από σχεδόν έναν μήνα μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Εδώ και μερικές μέρες έχει ξεσπάσει σάλος με την ψυχολόγο...
The post ΕΚΤΑΚΤΟ – Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν παρουσίασε πτυχίο στην ΓΑΔΑ, η φερόμενη ως ψυχολόγος της 20χρονης
«Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το «Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων" με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών».
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Πήγα μόνη μου στη ΓΑΔΑ να καταθέσω», λέει η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν
«Πήγα στη ΓΑΔΑ με τη δικηγόρο μου για να καταθέσω στοιχεία που αφορούν στην εταιρεία μου και τα έγγραφα μου… Δεν με κάλεσε κανένας. Πήγα μόνη μου. Έχουν ακουστεί πάρα πολλά και αυτό για μένα αποτελει δυσφήμιση. Έπρεπε να δοθεί ένα τέλος. Πήγα και κατέθεσα από την αρχή έως και το τέλος όλα τα χαρτιά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕξελίξεις με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν
Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης η Ελένη Μυλωνοπούλου, η γυναίκα που δήλωνε πως είναι η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν,
Διαβάστε το στο thetoc.grΕκγλημα στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η «ψυχολόγος» της Καρολάιν
«Είναι σαν έχουν σβήσει τα πάντα με χλωρίνη» από τη μεζονέτα της οδού Παναγούλη, περιγράφουν για την ένδεια αποδεικτικών στοιχείων αστυνομικές πηγές κοντά στις έρευνες
The post Εκγλημα στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η «ψυχολόγος» της Καρολάιν appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η ψυχολόγος της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ
Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) μετέβη 11 το πρωί η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Η ψυχολόγος πήγε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδεια άσκησης επαγγέλματος. Η γυναίκα προσέφερε υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης στην Καρολάιν Κράουτς. Από την Αστυνομία […]
The post Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε η ψυχολόγος της Καρολάιν στη ΓΑΔΑ first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΓλυκά Νερά – «Κόλαφος» οι μασόνοι για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν
«Κόλαφος» είναι ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς Ανδρών και Γυναικών Ελλάδος για την Ελένη Μυλωνοπούλου, τη γυναίκα που εμφανιζόταν ως ψυχολόγος στην αδικοχαμένη Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά
Διαβάστε το στο vita.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Εισαγγελική έρευνα για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν
Στο «μικροσκόπιο» των αρμόδιων Αρχών μπαίνει η «ψυχολόγος» της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά.
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με κεντρικό πρόσωπο την γυναίκα που κλήθηκε να βοηθήσει ψυχολογικά την Καρολάιν μετά τη γέννηση του παιδιού της και καταγγέλλεται ότι δεν έχει πτυχίο αλλά ούτε και άδεια άσκησης επαγγέλματος.
Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθεί αν έχει τελεστεί το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι νωρίτερα σήμερα η «ψυχολόγος» πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ για να καταθέσει σχετικά με την αμφισβήτηση της ιδιότητας της.
Δεν είναι η
Διαβάστε το στο pronews.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της 20χρονης Κάρολαιν
H αστυνομία την αναζήτησε στο σπίτι της
Διαβάστε το στο news.grΈγκλημα Γλυκά Νερά: Τι είπε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Καρολάιν
Περίπου 2,5 ώρες κατέθετε σήμερα στη ΓΑΔΑ (Τρίτη 8/6) η Ελένη Μυλωνοπούλου που εμφανιζόταν ως η «ψυχολόγος» της Καρολάιν.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΔολοφονία στα Γλυκά Νερά: Γιατί κλήθηκε στη ΓΑΔΑ η «ψυχολόγος» της Καρολάιν
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Γιατί κλήθηκε στη ΓΑΔΑ η «ψυχολόγος» της Καρολάιν Ειδήσεις: Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής οδηγήθηκε το πρωί η γυναίκα που δήλωνε ότι είναι η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου, στα Γλυκά Νερά. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα κλήθηκε […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grΓλυκά Νερά: Προκαταρκτική εξέταση για την «ψυχολόγο» της Καρολάιν
Η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την ψυχολόγο της 20χρονης από τα Γλυκά Νερά.Εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση από τα Γλυκά Νερά, καθώς η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για την ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν. Συγκεκριμένα, θα διερευνηθεί, βάση και της δικογραφίας που έστειλαν στην εισαγγελία οι αστυνομικές αρχές, αν έχει τελεστεί από την πλευρά της το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση καθώς και αυτό της παραβίασης επαγγελματικής εχεμύθειας.ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑΕΞΕΤΑΣΗΨΥΧΟΛΟΓΟΣΑΣΤΥΝΟΜΙΑΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ η φερόμενη ψυχολόγος της Καρολάιν
Η γυναίκα κλήθηκε για να διαπιστωθεί εάν διαθέτει πτυχίο ψυχολογίας και άδειας άσκησης επαγγέλματος και όχι για να καταθέσει αν γνωρίζει κάτι σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης «Εγώ δεν παρουσιάστηκα ως ψυχολόγος στην 20χρονη κοπέλα. Έχω το “Κέντρο θεραπευτικής ύπνωσης, ψυχοθεραπευτικών και συμβουλευτικών προσεγγίσεων” με άδεια από το Επιμελητήριο Αθηνών», κατέθεσε η 60χρονη […]
Διαβάστε το στο topnews.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Κάρολαιν
Εντολή για διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να ερευνηθεί η τυχόν διάπραξη του αδικήματος της απάτης και της παραβίασης επαγγελματικής...
The post Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τι κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η ψυχολόγος της Κάρολαιν appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε το στο grtimes.gr