Μιμή Ντενίση: Στη Χίο για τα γυρίσματα της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” – Οι πρώτες φωτογραφίες
09:44 - 08/06/2021
Στη Χίο βρίσκεται η Μιμή Ντενίση για τα γυρίσματα της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη“. Το κινηματογραφικό
To άρθρο Μιμή Ντενίση: Στη Χίο για τα γυρίσματα της ταινίας “Σμύρνη μου αγαπημένη” – Οι πρώτες φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιμή Ντενίση: Στη Χίο για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» (Εικόνες)
Η Μιμή Ντενίση είναι στην Χίο για τα γυρίσματα της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη» και δημοσίευσε τις πρώτες της φωτογραφίες.
Διαβάστε το στο Μιμή Ντενίση: Στη Χίο για τα γυρίσματα του «Σμύρνη μου Αγαπημένη»
Η δημοφιλής θεατρική παράσταση, της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου Αγαπημένη» γίνεται ταινία
Διαβάστε το στο Μιμή Ντενίση: Στη Χίο για τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του «Σμύρνη μου Αγαπημένη»
Η δημοφιλής θεατρική παράσταση, της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου Αγαπημένη» γίνεται ταινία
Διαβάστε το στο tanea.grΜιμή Ντενίση: ο ρόλος της κόρης της στην ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη
Δημοσιεύθηκε: 8 Ιουνίου 2021 09:50 Η Μιμή Ντενίση βρίσκεται σε… πυρετό εργασιών. Κι αυτό γιατί ξεκινά άμεσα τα γυρίσματα της ταινίας Σμύρνη μου Αγαπημένη. Αυτές...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μιμή Ντενίση: ο ρόλος της κόρης της στην ταινία Σμύρνη μου Αγαπημένη
Διαβάστε το στο spoilers