Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές, δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ»

13:38 - 08/06/2021

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανακοινώνει ότι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γρηγόρης Γουντάρας και […] The post Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές, δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ»

Όσα ο ίδιος είπε μια μέρα νωρίτερα θέλησε ο Γιώργος Τσαλίκης να ξεκαθαρίσει. Στην κάμερα του ΑΝΤ1 θέλησε ο Γιώργος Τσαλίκης να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην απρόσμενη ανακοίνωση πως θα είναι ο ίδιος ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother στον ΣΚΑΪ. «Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές. Γιατί σήμερα άκουσα διάφορα. Δεν ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Γιώργος Τσαλίκης: Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές – Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ

«Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές» ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Τσαλίκη μετά την απάντηση του ΣΚΑΪ σε εκείνον για την παρουσίαση του «Big Brother». Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ρώτησε για το θέμα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του κατά την επιστροφή του από την περιοδεία του στην Αυστραλία […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Τσαλίκης για τη δυσαρέσκεια του ΣΚΑΪ: «Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές»

Ο Γιώργος Τσαλίκης ανακοινώνει ότι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γρηγόρης Γουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν το project και φήμες μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια του ΣΚΑΪ για τις ανεπίσημες ανακοινώσεις. Επανέρχεται, λοιπόν, στο θέμα ο Γιώργος Τσαλίκης και ξεκαθαρίζει στην κάμερα του Πρωινό […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Τσαλίκης: "Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές" (video)

"Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο