Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές, δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ»
13:38 - 08/06/2021
Ο Γιώργος Τσαλίκης ανακοινώνει ότι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γρηγόρης Γουντάρας και […]
The post Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές, δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ»
Όσα ο ίδιος είπε μια μέρα νωρίτερα θέλησε ο Γιώργος Τσαλίκης να ξεκαθαρίσει. Στην κάμερα του ΑΝΤ1 θέλησε ο Γιώργος Τσαλίκης να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στην απρόσμενη ανακοίνωση πως θα είναι ο ίδιος ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother στον ΣΚΑΪ. «Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές. Γιατί σήμερα άκουσα διάφορα. Δεν ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γιώργος Τσαλίκης: Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές – Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ
«Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές» ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιώργου Τσαλίκη μετά την απάντηση του ΣΚΑΪ σε εκείνον για την παρουσίαση του «Big Brother». Η κάμερα του «Πρωινού» συνάντησε τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ρώτησε για το θέμα που προέκυψε μετά τις δηλώσεις του κατά την επιστροφή του από την περιοδεία του στην Αυστραλία […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Τσαλίκης για τη δυσαρέσκεια του ΣΚΑΪ: «Δεν τρελάθηκα να ανακοινώνω εκπομπές»
Ο Γιώργος Τσαλίκης ανακοινώνει ότι θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γρηγόρης Γουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν το project και φήμες μεταφέρουν τη δυσαρέσκεια του ΣΚΑΪ για τις ανεπίσημες ανακοινώσεις. Επανέρχεται, λοιπόν, στο θέμα ο Γιώργος Τσαλίκης και ξεκαθαρίζει στην κάμερα του Πρωινό […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr