Τριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω»
13:50 - 08/06/2021
Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων που έκανε ο Τριαντάφυλλος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, προβλήθηκε σήμερα στον αέρα […]
The post Τριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά, είμαι “αμόρφωτος” γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω»
Τριαντάφυλλος: Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στο χαρακτηρισμό «αμόρφωτος» του Γιώργου Κοψιδά, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Love it». Αναλυτικότερα: Για όλους και για όλα μίλησε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του που προβλήθηκε στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Τριαντάφυλλος. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε στις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε […]
The post Τριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά, είμαι “αμόρφωτος” γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΤριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά μου δεν έχω μεγάλη μόρφωση, γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου»
Την Τρίτη στο «Love it» προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής μίλησε...
Διαβάστε το στο ZouglaΤριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά μου δεν έχω μεγάλη μόρφωση, γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου»
Την Τρίτη στο «Love it» προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Τριαντάφυλλου. Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τη μεταμόσχευση...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά μου, δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα» (vid)
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε στις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε και στους πρώην συμπαίκτες του, που τον χαρακτήρισαν καραγκιόζη και απάντησε στα σχόλια του Γιώργου Κοψιδά για το μορφωτικό του επίπεδο. «Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ήταν μια εφήμερη σχέση για το παιχνίδι. Θέλω να συνεχίσει να πιάνει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤριαντάφυλλος: Δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω
Για όλους και για όλα μίλησε ο Τριαντάφυλλος στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου «Love It», όπου προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση.
Το άρθρο Τριαντάφυλλος: Δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΤριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω» (βίντεο)
Σήμερα Τρίτη 8 Ιουνίου, προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Love it», το δεύτερο μέρος των δηλώσεων που έκανε ο Τριαντάφυλλος, μετά την αποχώρησή του από το Survivor.
Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, απάντησε κατάλληλα και στα όσα είχε πει για τον ίδιο ο Γιώργος Κοψιδάς.
«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Ήταν μια εφήμερη σχέση, δεν ξέρω τι έπαθε. Αφού κατάφερα το καραγκιόζης να το κάνω μοντέρνο καραγκιόζης, είναι τέλειο. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση. Ήθελαν 5-6 μήνες να φυτρώσουν.
Στο Μαϊάμι ο Κόρο με αγκάλιαζε, άλλαξε η συμπεριφορά του. Μου είπε “τελικά εντάξει, τα μαλλιά σου βγήκανε”. Είναι καλό παιδί, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται, πάει όπου πάνε οι
Διαβάστε το στο pronews.grΤριαντάφυλλος: Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω
«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου»
Διαβάστε το στο news.grΤριαντάφυλλος: Απαντά στους επικριτές του – Κύριε Κοψιδά μου, δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα
Για όλους και για όλα μίλησε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του που προβλήθηκε στην εκπομπή Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο Τριαντάφυλλος. Ο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τριαντάφυλλος: Απαντά στους επικριτές του – Κύριε Κοψιδά μου, δεν έχω μεγάλη μόρφωση γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω νύχτα
Διαβάστε το στο spoilersSurvivor – Τριαντάφυλλος: Δεν έχω μόρφωση, γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω (vid)
Ο τραγουδιστής μίλησε για τα πάντα όσον αφορά το Survivor και όχι μόνο στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Love It – Τι είπε για το συμβόλαιό του και…
Διαβάστε το στο politik.grΤριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά δεν μορφώθηκα επειδή από τα 15 μου έπρεπε να ζήσω την οικογένειά μου»
Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε με τιμές νικητή από το Survivor το μεσημέρι της Δευτέρας. Χθες προβλήθηκε στο «Love it» το πρώτο μέρος της συνέντευξής του και σήμερα η εκπομπή του ΣΚΑΪ έδειξε και το δεύτερο. Σε αυτό ο τραγουδιστής αναφέρεται στη σχέση που είχε με τον Κόρο, τον Ασημακόπουλο και τον Ηλία, απαντάει σε όλα όσα τον κατηγορούσαν, ενώ σχολιάζει και τις δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά, ο ...
Διαβάστε το στο agrinionews.grSurvivor – Τριαντάφυλλος: «Δεν έχω μόρφωση, γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω»
Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στο Love It – Τι είπε για την απόπειρα… δωροδοκίας και για το συμβόλαιό του – «Ο Ασημακόπουλος μου έχει πει πράγματα τρελά» – «Τον Κόρομι τον θεωρούσα φίλο» Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Τριαντάφυλλος στο Love it μετά την αποχώρησή …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΤριαντάφυλλος: "Κύριε Κοψιδά, δεν έχω μόρφωση γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω"
"Να ξέρεις ότι πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΤριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά, είμαι “αμόρφωτος” γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω»
Τριαντάφυλλος: «Κύριε Κοψιδά, είμαι “αμόρφωτος” γιατί στα 15 έχασα τον πατέρα μου και έπρεπε να δουλέψω» Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στο χαρακτηρισμό «αμόρφωτος» του Γιώργου Κοψιδά, με δηλώσεις του στην εκπομπή «Love it». Αναλυτικότερα: Τι είπε αρχικά Για όλους και για όλα μίλησε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του που προβλήθηκε στην εκπομπή Love It […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr