Αγία Μαρίνα: Η 26χρονη περιγράφει τον εφιάλτη – «Φώναζα βοήθεια και εκείνοι γελούσαν δυνατά»
19:38 - 08/06/2021
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στην Αγία Μαρίνα την Κυριακή το απόγευμα περιγράφει η 26χρονη γυναίκα που ήρθε αντιμέτωπη με έξι άνδρες, οι οποίοι της έσκισαν την μπλούζα ενώ ταυτόχρονα μετέδιδαν ζωντανά το περιστατικό στο διαδίκτυο μέσω των κινητών τους. «Ήρθαν απειλητικά και οι έξι προς τα πάνω μου, ήμουν σε κατάσταση σοκ», αναφέρει, μεταξύ […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αγία Μαρίνα: Εφιαλτική η περιγραφή της 25χρονης – «Δεν με βοήθησε κανείς»
«Φώναζαν και γελούσαν δυνατά και μου έσκιζαν τα ρούχα»
Διαβάστε το στο Αγία Μαρίνα: Εφιαλτική η περιγραφή της 26χρονης – «Δεν με βοήθησε κανείς»
«Φώναζαν και γελούσαν δυνατά και μου έσκιζαν τα ρούχα»
Διαβάστε το στο tovimaΆγια Μαρίνα: Η 26χρονη περιγράφει εφιαλτικές στιγμές – «Φώναζα βοήθεια και εκείνοι γελούσαν δυνατά»
Άγια Μαρίνα: Η 26χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης από έξι άνδρες πακιστανικής καταγωγής σε χώρο στάθμευσης στην Άγια Μαρίνα, την Κυριακή το απόγευμα, εξομολογείται τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ο σύζυγός της πήγε στο περίπτερο και τον περίμενε έξω από το αυτοκίνητό τους. Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε δεν...
The post Άγια Μαρίνα: Η 26χρονη περιγράφει εφιαλτικές στιγμές – «Φώναζα βοήθεια και εκείνοι γελούσαν δυνατά» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΟ εφιάλτης για την 26χρονη στην Άγ. Μαρίνα: «Φώναζα βοήθεια και εκείνοι γελούσαν δυνατά»
Η 26χρονη που έπεσε θύμα επίθεσης από έξι άνδρες πακιστανικής καταγωγής σε χώρο στάθμευσης στην Άγια Μαρίνα, την Κυριακή το απόγευμα, εξομολογείται τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν ο σύζυγός της πήγε στο περίπτερο και τον περίμενε έξω από το αυτοκίνητό τους. Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε δεν θα τις ξεχάσει ποτέ. Τα πρόσωπα των […]
The post Ο εφιάλτης για την 26χρονη στην Άγ. Μαρίνα: «Φώναζα βοήθεια και εκείνοι γελούσαν δυνατά» appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΚορωπί: Η 26χρονη περιγράφει τον εφιάλτη – «Φώναζα βοήθεια και εκείνοι γελούσαν, είμαι σοκαρισμένη»
Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στην Αγία Μαρίνα την Κυριακή το απόγευμα περιγράφει η 26χρονη γυναίκα που ήρθε αντιμέτωπη με έξι άνδρες, οι οποίοι της έσκισαν την μπλούζα ενώ ταυτόχρονα μετέδιδαν ζωντανά το περιστατικό στο διαδίκτυο μέσω των κινητών τους. «Ήρθαν απειλητικά και οι έξι προς τα πάνω μου, ήμουν σε κατάσταση σοκ», αναφέρει, μεταξύ […]
Διαβάστε το στο irafina.gr