Τσιτσιπάς: «Θα έβαζα κοντά στο 10 στην εμφάνιση μου!»
00:54 - 09/06/2021
Τσιτσιπάς: «Θα έβαζα κοντά στο 10 στην εμφάνιση μου!»
09/06/2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ικανοποιημένος από το επίπεδο της απόδοσης του και τη νίκη με 3-0 στον προημιτελικό του Roland Garros, κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ.
«Έπαιζα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους του τουρνουά. Προσπάθησα να κρατήσω το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια, αισθανόμουν ότι έπαιζα καλά. Νομίζω ότι η εμφάνιση μου ήταν μία από τις καλύτερες που έχω κάνει. Εδώ, στο χώμα του Παρισιού, επανέρχονται οι πολύ ωραίες μνήμες που έχω και προσπαθώ να φτάσω όσο γίνεται πιο μακριά» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι. Και οι δύο σερβίραμε αρκετά καλά, δεν υπήρχαν αρ
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσιτσιπάς: «Θα έβαζα κοντά στο 10 στην εμφάνισή μου. Πρέπει να μείνω φρέσκος για τα ημιτελικά»
Δείτε τι δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ με 3-0 και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Rolan Garros
Διαβάστε το στο Τσιτσιπάς για την πρόκριση στα ημιτελικά: «Θα έβαζα κοντά στο 10 στην εμφάνισή μου»
Δείτε τι δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ με 3-0 και την πρόκριση για τα ημιτελικά του Rolan Garros
Διαβάστε το στο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα έβαζα κοντά στο 10 στην εμφάνιση μου»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Ντανιίλ Μενβέντεφ με 3-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Roland Garros. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε ένα τέλειο παιχνίδι κόντρα στον Ρώσο, με τον Στέφανο να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα ότι θα έβαζε κοντά στο 10 στην εμφάνιση του. «Έπαιζα απέναντι σε έναν από ... Περισσότερα
To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Θα έβαζα κοντά στο 10 στην εμφάνιση μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τσιτσιπάς για τον θρίαμβο στο Roland Garros: «Κοντά στο 10 η εμφάνιση μου»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον θρίαμβο του κόντρα στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ και τόνισε ότι πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στην καριέρα του στο Ρολάν Γκαρός.
Διαβάστε το στο tovimaΤσιτσιπάς: Θα έβαζα κοντά στο 10 στην εμφάνισή μου
Μαγική εμφάνιση από τον Στέφανο Τσιτσιπά στην αναμέτρησή του με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε του «κακού του δαίμονα» με 3-0 παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Roland Garros και σε δηλώσεις του δεν έκρυψε πως η σημερινή του απόδοση πλησίασε στο 10. Αρχικά ο Τσιτσιπάς μιλώντας στο γήπεδο αμέσως μετά τον […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤσιτσιπάς: «Θα έβαζα κοντά στο 10 στην εμφάνισή μου» (video)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε σπουδαία νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ επικρατώντας με 3-0 παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Rolan Garros και σε δηλώσεις του ανέφερε πως η απόδοσή του έφτασε κοντά στο 10!
The post Τσιτσιπάς: «Θα έβαζα κοντά στο 10 στην εμφάνισή μου» (video) appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΤσιτσιπάς: «Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μου σε χώμα»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνισή του, που επέφερε την πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros, εμφανίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο προημιτελικό. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας…
Διαβάστε το στο politik.gr