Κεφαλονιά: Συγκινεί η ανάρτηση της κοπέλας του φαντάρου που αυτοκτόνησε
09:48 - 09/06/2021
Συγκλονίζει με το μήνυμά της η κοπέλα του 23χρονου φαντάρου, Κυριάκου Ευαγγελάτου, που έδωσε τέλος στη
To άρθρο Κεφαλονιά: Συγκινεί η ανάρτηση της κοπέλας του φαντάρου που αυτοκτόνησε δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Θεέ μου, πόσο μου λείπεις» – Η συγκινητική ανάρτηση της κοπέλας του φαντάρου που αυτοκτόνησε στην Κεφαλλονιά
Σχεδόν τέσσερις μήνες συμπληρώνονται σε λίγες μέρες από τον θάνατο του Κυριάκου Ευαγγελάτου, του 23χρονου φαντάρου στην Κεφαλονιά και η κοπέλα του Εβελίνα, ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook συνοδευόμενο με φωτογραφίες της μαζί με τον Κυριάκο. «Θεέ μου, πόσο μου λείπεις. Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσαμε να γελάσουμε ξανά μέχρι να πονέσει η κοιλιά […]
The post «Θεέ μου, πόσο μου λείπεις» – Η συγκινητική ανάρτηση της κοπέλας του φαντάρου που αυτοκτόνησε στην Κεφαλλονιά appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.gr«Θεέ μου, πόσο μου λείπεις» - Η συγκινητική ανάρτηση της κοπέλας του φαντάρου που αυτοκτόνησε στην Κεφαλλονιά
Σχεδόν τέσσερις μήνες συμπληρώνονται σε λίγες μέρες από τον θάνατο του Κυριάκου Ευαγγελάτου, του 23χρονου φαντάρου στην Κεφαλονιά και η κοπέλα του Εβελίνα, ανάρτησε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook συνοδευόμενο με φωτογραφίες της μαζί με τον Κυριάκο.
Διαβάστε το στο thebest.gr