Γεωργιάδης: Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι

10:20 - 09/06/2021

Για το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες πληθυσμού πλην των υγειονομικών μίλησε στην ΕΡΤ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.  «Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι θα πρέπει να ενημερώσουμε τους εργαζομένους ότι για την ασφάλεια […]

Διαβάστε Περισσότερα στο mikrometoxos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αδ. Γεωργιάδης: Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι

«Τον ανθρώπινο φόβο και την ανησυχία κατά του εμβολίου τον αντιλαμβάνομαι. Άλλο, όμως, η ανθρώπινη ανησυχία, που είναι σεβαστή, κι άλλο είναι η αποδοχή ότι οι λίγοι μπορούν να καταστρέψουν τους πολλούς. Αυτό δεν γίνεται» δήλωσε ο υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδ. Γεωργιάδης. Ξεκαθάρισε πως τον χειμώνα θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους μόνο οι εμβολιασμένοι.  

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Γεωργιάδης: Τον χειμώνα θα μπαίνουν σε κλειστούς χώρους μόνο οι εμβολιασμένοι (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο μεταξύ άλλων για λάθη στην επικοινωνιακή διαχείρηση όσον αφορά στους εμβολιασμούς ενώ υπογράμμισε ότι το νομικό πλαίσιο επιτρέπει την απόλυση υπαλλήλου που αρνείται να εμβολιαστεί. «Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει […]

Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.gr

Γεωργιάδης: Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι

«Στην υπάρχουσα εργασιακή νομοθεσία μια επιχείρηση μπορεί να απολύσει έναν υπάλληλο εάν ο εργαζόμενος θέτει σε κίνδυνο την επιχείρηση» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: «Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι»

Ο υπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε ανεξήγητο και ακατανόητο να μην εμβολιάζονται σε νησιά όπως η Κέρκυρα και η Σάμος, όπου υποτίθεται θέλουν να είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν με ασφάλεια τουρίστες The post Αδωνις Γεωργιάδης: «Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

«Να διατίθενται τα self test από τα σούπερ μάρκετ»

Διαβάστε το στο news.gr

Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι

Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουνίου 2021 22:30 Για το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες πληθυσμού πλην των υγειονομικών, τα self test, τα φροντιστήρια και το... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι

Διαβάστε το στο spoilers

“Βόμβα” Γεωργιάδη: Τον χειμώνα θα μπαίνουν σε κλειστούς χώρους μόνο οι εμβολιασμένοι (ΒΙΝΤΕΟ)

“Βόμβα” Γεωργιάδη: Τον χειμώνα θα μπαίνουν σε κλειστούς χώρους μόνο οι εμβολιασμένοι (ΒΙΝΤΕΟ) Ειδήσεις:  Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ έκανε λόγο μεταξύ άλλων για λάθη στην επικοινωνιακή διαχείρηση όσον αφορά στους εμβολιασμούς ενώ υπογράμμισε ότι το νομικό πλαίσιο επιτρέπει την απόλυση υπαλλήλου που αρνείται να εμβολιαστεί. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr «Χθες ήρθε στο […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Γεωργιάδης: «Τον χειμώνα οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους, οι ανεμβολίαστοι όχι»

Για το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες πληθυσμού πλην των υγειονομικών, τα self test, τα φροντιστήρια και το ΕΣΠΑ για τα μικρά οικογενειακά καταλύματα, μίλησε στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «…από τις έξι» ο Άδωνις Γεωργιάδης.   «Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mikrometoxos.gr

Morgan Stanley για εξορυκτικούς κολοσσούς – Σταθερή άνοδος για την METLEN: Αναθεώρηση τιμής στόχου στα 47 Ευρώ

ΜΟΗ – ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Νέα ενεργειακή μονάδα 877 MW στην Κομοτηνή

Απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των εμπλεκομένων

Συνελήφθη οδηγός ταξί με εικονικό ΑΦΜ – Αποκόμισε πάνω από 79.000 ευρώ

Τιμητική βράβευση του Γ. Χατζηθεοδοσίου από τα Who is Who International Awards

Άνοδος Bitcoin και Ethereum: Πάνω από $200 εκατ. εκκαθαρίσεις στην αγορά κρυπτονομισμάτων