Γεωργιάδης: Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεώς του

10:54 - 09/06/2021

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις έξι» και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες πληθυσμού πλην των υγειονομικών. «Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεωργιάδης: Όποιος εργαζόμενος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα αναλάβει τις συνέπειες

Για τη διάθεση των self test από σούπερ μάρκετ κι άλλα κανάλια, εκτός φαρμακείων, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης - Προβληματίζει ο χαμηλός εμβολιασμός σε Κέρκυρα και Σάμο - Τι είπε για τα προνόμια των εμβολιασμένων

Διαβάστε το στο

Γεωργιάδης: Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεώς του

ΟΆδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε καλεσμένος στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Από τις έξι» και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες πληθυσμού πλην των υγειονομικών. «Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας μεγάλος ξενοδόχος και μου έθεσε το ζήτημα ότι ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού δεν θέλει να εμβολιαστεί. Καταλήξαμε ότι θα […] The post Γεωργιάδης: Όποιος δεν θέλει να εμβολιαστεί, θα πρέπει να αναλάβει και τις συνέπειες της αποφάσεώς του appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας