Τι ισχυρίζεται ο Παππάς στο γραπτό υπόμνημα του στην Προανακριτική
11:24 - 09/06/2021
Εξηγήσεις στην Προανακριτική Επιτροπή προσπαθεί να δώσει ο Νίκος Παππάς με γραπτό υπόμνημά του. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός επιχειρεί να απαντήσει σε όσα καταγγέλονται για το ΣΥΡΙΖΑ Channel και στους χειρισμούς του στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών. Τα βασικά σημεία του κειμένου που κατέθεσε ο Νίκος Παππάς, σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, […]
The post Τι ισχυρίζεται ο Παππάς στο γραπτό υπόμνημα του στην Προανακριτική first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παππάς στο υπόμνημά του προς την Προανακριτική: Δεν ήμουν εγώ ο «White Porscha»
Ο πρώην υπουργός του Αλέξη Τσίπρα προτίμησε να μην εμφανιστεί ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής και επιχείρησε να απάντησει στις κατηγορίες που του αποδίδονται, μέσα από ένα κείμενο 47 σελίδων. ΝΔ: Πέταξε λευκή πετσέτα. ΣΥΡΙΖΑ: Προκύπτει λογικός, πολιτικός και νομικός παραλογισμός
The post Παππάς στο υπόμνημά του προς την Προανακριτική: Δεν ήμουν εγώ ο «White Porscha» appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.gr«Κεραυνοί» Παππά κατά Ν.Δ. στο υπόμνημα για την προανακριτική
Με έξι βασικά σημεία ο πρώην υπουργός καταρρίπτει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς στο φιάσκο της προανακριτικής. Τι απαντά η Ν.Δ.
Διαβάστε το στο efsyn.gr