Γιώργος Μαργαρίτης: «Ο Τριαντάφυλλος στα 15 του, μου έφερνε σουβλάκια» (Video)

12:10 - 09/06/2021

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο τον οποίο -όπως τόνισε- γνωρίζει από τα 15 του

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Μαργαρίτης: Ο Τριαντάφυλλος μού έφερνε τα σουβλάκια όταν τραγουδούσα στη Ρόδο

Στην κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μαργαρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Τριαντάφυλλο. «Τον Τριαντάφυλλο τον ξέρω από μικρό παιδί. Μπορώ να σου πω ότι τον ξέρω από 15 χρονών. Εμφανιζόμουν στην Ρόδο, ο πατέρας του είχε σουβλατζίδικο και ο Τριαντάφυλλος μου έφερνε τα σουβλάκια. Ήταν από τότε ντελιβεράς […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Μαργαρίτης: «Ο Τριαντάφυλλος μού έφερνε σουβλάκια όταν τραγουδούσα στη Ρόδο, ήταν από τότε ντελιβεράς το παιδί»» (vid)

«Τον Τριαντάφυλλο τον ξέρω από μικρό παιδί. Μπορώ να σου πω ότι τον ξέρω από 15 χρονών. Εμφανιζόμουν στην Ρόδο, ο πατέρας του είχε σουβλατζίδικο και ο Τριαντάφυλλος μου έφερνε τα σουβλάκια. Ήταν από τότε ντελιβεράς το παιδί», αποκάλυψε ο Γιώργος Μαργαρίτης. Όσο για το αν υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε σε κάποια κριτική επιτροπή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Μαργαρίτης: Ο Τριαντάφυλλος μου έφερνε τα σουβλάκια όταν εμφανιζόμουν στη Ρόδο

«Τον ξέρω από 15 χρονών»

Διαβάστε το στο news.gr

Γιώργος Μαργαρίτης: Η μεγάλη αποκάλυψη για τον Τριαντάφυλλο – “Μου έφερνε σουβλάκια”

“Ήταν από τότε ντελιβεράς το παιδί” τόνισε, μέσα σε όλα, ο Γιώργος Μαργαρίτης. Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε ο Γιώργος Μαργαρίτης όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Τριαντάφυλλο. Ο τραγουδιστής μάλιστα προχώρησε σε μια μεγάλη αποκάλυψη! Ο Γιώργος Μαργαρίτης, σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο. Η […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Γιώργος Μαργαρίτης: "Ο Τριαντάφυλλος μου έφερνε τα σουβλάκια όταν τραγουδούσα στη Ρόδο"

"Ήταν από τότε ντελιβεράς το παιδί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Μαργαρίτης: «Ο Τριαντάφυλλος στα 15 του μου έφερνε τα πιτόγυρα όταν ήμουν στη Ρόδο. Ήταν ντιλιβεράς»

Γιώργος Μαργαρίτης: «Ο Τριαντάφυλλος στα 15 του μου έφερνε τα πιτόγυρα όταν ήμουν στη Ρόδο. Ήταν ντιλιβεράς» Στην κάμερα του «Πρωινού» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Μαργαρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τον Τριαντάφυλλο. «Τον Τριαντάφυλλο τον ξέρω από μικρό παιδί. Μπορώ να σου πω ότι τον ξέρω από 15 χρονών. Εμφανιζόμουν στην Ρόδο, ο πατέρας του είχε […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)