ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Στην 1:30 το βράδυ η απαγόρευση κυκλοφορίας – Με μουσική η εστίαση

15:32 - 09/06/2021

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Τις τελικές προτάσεις τους προς την κυβέρνηση σχετικά με την απαγόρευση κυκλοφορίας και τη μουσική στην εστίαση, φέρονται να έχουν διαμορφώσει οι λοιμωξιολόγοι που συνεδρίασαν σήμερα. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι ειδικοί εισηγούνται από το Σάββατο 12 Ιουνίου το ωράριο κυκλοφορίας να διευρυνθεί έως τη 01:30 τα ξημερώματα και να ανοίξει η μουσική […]

Διαβάστε Περισσότερα στο vimaorthodoxias.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επεκτείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στη 01:30 – Επιστρέφει η μουσική στην εστίαση

Μαζί με τον υπουργό Υγείας, στην ενημέρωση βρίσκεται και ο Νίκος Χαρδαλιάς, καθώς όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr, ανακοινώνονται νέα μέτρα με την απαγόρευση κυκλοφορίας, την μουσική στην εστίαση και τον αριθμό καλεσμένων σε δεξιώσεις να παίρνουν το «πράσινο φως» για «χαλάρωση». Ανοίγουν πάνω από 400.000 νέα ραντεβού για εμβόλιο Τον λόγο πήρε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χαρδαλιάς: Στις 1:30 η απαγόρευση κυκλοφορίας από το Σάββατο – Τι ανακοίνωσε για την εστίαση

Την χαλάρωση μιας σειράς από περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. Ειδικότερα, από τις 12 Ιουνίου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει από τις 1.30 το βράδυ έως τις 6 το πρωί, ενώ από την 1η Ιουλίου θα καταργηθεί τελείως. Από την ίδια μέρα, θα επιτρέπεται η μουσική στην εστίαση […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

Νέα νέα μέτρα. Αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική στους χώρους εστίασης

Νέα μέτρα. Αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική στους χώρους εστίασης και όλα τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν (9.6.2021) Συγκεκριμένα ανακοινώθηκαν τα εξής: Από το Σάββατο... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νέα νέα μέτρα. Αλλαγή στην απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική στους χώρους εστίασης

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ vimaorthodoxias.gr

Το Ευαγγέλιο της Τρίτης 29 Ιουλίου 2025 – Άγιος Καλλίνικος

Να λες: «Να, τα ηνία Θεέ μου. Οδήγα εσύ. Εγώ δεν έχω δύναμη. Όπου θέλεις πάρε με»

16 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Όσιος Θεόδωρος ο Ηγιασμένος

Ναύπλιο – πανσέληνος Μαΐου: το «φεγγάρι των λουλουδιών»

Θεία Λειτουργία στην Αρμάχα Πεδιάδος

14 Μαΐου – Γιορτή σήμερα: Άγιος Ισίδωρος που Μαρτύρησε στη Χίο