Γλυκά Νερά: «Έβλεπα να απειλούν τη γυναίκα μου με revolver» κατέθεσε ο σύζυγος της Καρολάιν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: «Έβλεπα να απειλούν τη γυναίκα μου με revolver» – Νέα στοιχεία στο φως για το στυγερό έγκλημα
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά Εξετάζεται κάθε σημείο της κατάθεσης του πιλότου στην αστυνομία, για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε ο ίδιος και η σύζυγός του, Καρολάιν μέσα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών. Ο 32χρονος μιλά σε χρόνο ενεστώτα για την 20χρονη που άφησε την τελευταία […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Έβλεπα να απειλούν τη γυναίκα μου με revolver»
Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το γεγονός ότι ο 32χρονος μιλά σε χρόνο ενεστώτα για την 20χρονη. Νέα στοιχεία για την υπόθεση του φονικού στα Γλυκά Νερά βλέπουν το φως της δημοσιότητας με την κατάθεση του 32χρονου πιλότου, συζύγου της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε δίπλα στο μωρό της μέσα στο σπίτι τους. Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το γεγονός […]
Διαβάστε το στο topnews.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά – Λυγίζει ο πιλότος: «Έβλεπα να απειλούν τη γυναίκα μου με revolver»
Last Updated on June 10, 2021 by diaforetiko newsroom Έγκλημα στα Γλυκά Νερά – Λυγίζει ο πιλότος: «Έβλεπα να απειλούν τη γυναίκα μου με revolver» Μιλάει σε ενεστώτα χρόνο για την Καρολάιν – Πώς εκτιμά ότι μπήκαν οι ληστές στο σπίτι – Η περιγραφή τους Νέα στοιχεία από την κατάθεση του 32χρονου πιλότου έζησε μία […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr