Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη Μαρία Ηλιάκη – “Και εγώ είμαι σε μια φάση που…”
11:34 - 11/06/2021
Η Μαρία Ηλιάκη έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν δέκα ημέρες περίπου και το περιοδικό OK
To άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη Μαρία Ηλιάκη – “Και εγώ είμαι σε μια φάση που…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα για την Μαρία Ηλιάκη: Δεν θα έπρεπε να το είχαμε τραβήξει
Τι είπε για την κόντρα τους - «Έχουμε ζήσει πολύ έντονες στιγμές με τη Μαρία», είπε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Η Κατερίνα Καινούργιου έβαλε τα κλάματα στον αέρα για την Μαρία Ηλιάκη! «Δεν έπρεπε να το τραβήξουμε, κάναμε λάθη» (vid)
Η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό και η εκπομπή «Ευτυχείτε» πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα, με την Κατερίνα Καινούργιου να μη μπορεί να συγκρατήσει τη συγκίνηση της, ξεσπώντας σε κλάματα! «Έχω συγκινηθεί. Με κάποιους ανθρώπους μπορεί να έχεις παρεξηγηθεί… Όταν βγήκα μπροστά στις κάμερες και με την Μαρία και με τον Νίκο (Μουτσινά) είχα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα για την Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θα έπρεπε να το είχαμε τραβήξει»
Με τη σχέση τους να έχει μπει στον πάγο εδώ και αρκετά χρόνια, φαίνεται πως κάτι άρχισε να αλλάζει μεταξύ […]
The post Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα για την Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θα έπρεπε να το είχαμε τραβήξει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΚατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα για τη Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θα έπρεπε να το είχαμε τραβήξει» (Video)
«Τότε είχαμε κάνει λάθη»
Διαβάστε το στο topontiki.grΚατερίνα Καινούργιου: Λύγισε on air μιλώντας για την Μαρία Ηλιάκη - Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά!
H Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη σε περιοδικό μίλησε για εκείνη…
Διαβάστε το στο queen.grΚατερίνα Καινούργιου: Λύγισε on air μιλώντας για την Μαρία Ηλιάκη - Δείτε τι αποκάλυψε πρώτη φορά!
H Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή τη συνέντευξη της Μαρίας Ηλιάκη σε περιοδικό μίλησε για εκείνη και δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα της εκπομπής, Ευτυχείτε!
Διαβάστε το στο mothersblog.grΗ Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα για την Μαρία Ηλιάκη
Μπορεί η σχέση τους να έχει μπει στον πάγο εδώ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο κάτι φαίνεται πως άρχισε να αλλάζει ανάμεσά τους. Η Κατερίνα Καινούργιου και η...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα για την Μαρία Ηλιάκη
Διαβάστε το στο spoilersΗ Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε σε κλάματα για την Μαρία Ηλιάκη: «Δεν θα έπρεπε να το είχαμε τραβήξει» (video)
Tι είπε κλαίγοντας η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο patrasevents.grΚατερίνα Καινούργιου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα – Ο λόγος που λύγισε
Μία ευαίσθητη πλευρά έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου σήμερα στο Ευτυχείτε, αφού συγκινήθηκε κι έβαλε τα κλάματα στον αέρα για έναν πολύ γλυκό λόγο.
The post Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα – Ο λόγος που λύγισε appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com