Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γέννησε η Αθηνά Οικονομάκου το δεύτερο παιδί της!
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αθηνά Οικονομάκου καθώς την Τετάρτη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΓέννησε η Αθηνά Οικονομάκου – Η πρώτη φωτό της κόρης της
Η ηθοποιός μετρούσε αντίστροφα τις τελευταίες ημέρες και ζητούσε από τους followers να της πουν πιθανή ημερομηνία που πίστευαν πως θα γεννήσει. Η κόρη της ήρθε στη ζωή την Τετάρτη 9 Ιουνίου και το αποκάλυψε πριν από λίγο ποστάροντας φωτογραφία στο instastory της τα ποδαράκια της μικρούλας. Όλα πήγαν καλά και κρατάει στην αγκαλιά την […]
Διαβάστε το στο irafina.grΑθηνά Οικονομάκου: έγινε μανούλα για δεύτερη φορά! Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Δημοσιεύθηκε: 11 Ιουνίου 2021 19:44 Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Αθηνά Οικονομάκου, αφού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αθηνά Οικονομάκου: έγινε μανούλα για δεύτερη φορά! Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι
Διαβάστε το στο spoilersΑθηνά Οικονομάκου: Μητέρα για δεύτερη φορά
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι απέκτησε η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχαλόπουλος.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΑθηνά Οικονομάκου: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι - Η πρώτη ανάρτηση με το μωρό
Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στο σπίτι με το μωράκι της, όπως μοιράστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στα Instagram Stories της.Μητέρα για δεύτερη φορά έγινε η Αθηνά Οικονομάκου καθώς έφερε στον κόσμο στις 9 Ιουνίου την κόρη της. «Καλώς ήρθες μωρό μου! 9/6/21» έγραψε η ηθοποιός σε ένα Instastory της. Στη φωτογραφία φαίνεται να πρωταγωνιστεί ένα ροδαλό ποδαράκι από το νέο μέλος της οικογένειας. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας πλέον βρίσκεται σπίτι της -το οποίο έχει γεμίσει με λουλούδια - μαζί με την κόρη της αλλά και τον 3χρονο γιο της Μάξιμο, ο οποίος ανυπομονούσε να γνωρίσει την αδερφή του. «Έχω λάβει τρομερά μηνύματα από τον κόσμο για την εγκυμοσύνη μου. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr