Γ.Αμανατίδης: Απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ οι ιδιοκτήτες των ακινήτων εντός των υπό μετεγκατάσταση οικισμών του Δήμου Βοΐου λόγω ακαταλληλότητας, εξαιτίας του σεισμού του 1995

20:04 - 11/06/2021

Ανακοίνωση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Αμανατίδη: Με Τροπολογία που κατατίθεται σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ οι ιδιοκτήτες των ακινήτων εντός των υπό μετεγκατάσταση οικισμών του Δήμου Βοΐου (Πεπονιάς, Πολύλακκου, Αξιόκαστρου, Κλήματος, Τραπεζίτσας, Πανάρετης, Πυλωρών) λόγω ακαταλληλότητας, εξαιτίας του σεισμού του 1995. Ευχαριστώ τον Υφυπουργό Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας,  ... The post Γ.Αμανατίδης: Απαλλάσσονται από τον ΕΝΦΙΑ οι ιδιοκτήτες των ακινήτων εντός των υπό μετεγκατάσταση οικισμών του Δήμου Βοΐου λόγω ακαταλληλότητας, εξαιτίας του σεισμού του 1995 appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)