Τσιτσιπάς: «Η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα μου»

20:06 - 11/06/2021

Φοβερά συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Philippe Chartier του Παρισιού λίγα λεπτά μετά την τεράστια νίκη-πρόκριση του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Roland Garros.

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσιτσιπάς: «Για την αγάπη στην πατρίδα…»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι στο παγκόσμιο επίκεντρο αυτή τη στιγμή ως ο ένας από τους δύο φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός. Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας, λίγο πριν αναχωρήσει από το Φιλίπ Σατριέ, στην καθιερωμένη αφιέρωση που υπογράφει στο φακό της κάμερας έγραψε: «Let’s do it for the love of the country» (ας το κάνουμε για την […] The post Τσιτσιπάς: «Για την αγάπη στην πατρίδα…» appeared first on SPORTSFEED.

Διαβάστε το στο sportsfeed.gr

Τσιτσιπάς: «Η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου» (VIDEO)

Αμέσως μετά την τεράστια νίκη του και την πρόκριση στον τελικό του Ρολάν Γκαρός ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να... The post Τσιτσιπάς: «Η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα μου» (VIDEO) appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Χρηματιστήριο: Επιλεκτικά ανοδικά με το βλέμμα στα εταιρικά μεγέθη

Παγκόσμιο Βαρόμετρο ManpowerGroup: Μόνο το 65% των εργαζομένων νιώθει εργασιακή ασφάλεια – Ένας στους 2 βιώνει καθημερινό άγχος

Ο Μπιλ Γκέιτς βγάζει στο σφυρί το «μυστικό» εκπληκτικό σούπερ γιοτ του

Μανώλης Μητσιάς – «Δεν ήσουν έρωτας»: Μία ανατρεπτική μουσική πρόταση

Τι προβλέπει η Axia Ventures για τα οικονομικά αποτελέσματα της Πειραιώς

Εκμεταλλευτείτε το καλοκαίρι για να βελτιώσετε τη στάση του σώματός σας – χωρίς γυμναστήριο