Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς για το τρόπαιο
00:34 - 12/06/2021
Τζόκοβιτς - Τσιτσιπάς για το τρόπαιο
12/06/2021
Παίζοντας εξωπραγματικό τένις κι ενώ βρέθηκε να χάνει 5-0 στο πρώτο σετ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν ο μεγάλος νικητής στο δεύτερο ημιτελικό του Roland Garros, με 3-1 σετ επί του θρύλου της χωμάτινης επιφάνειας και κάτοχο 13 τροπαίων του Γαλλικού Όπεν, Ράφα Ναδάλ.
Ο «Νολε» θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στο μεγάλο τελικό της Κυριακής (13/06, 16:00), όπου είναι το φαβορί για την κατάκτηση του 19ου major τίτλου του (πλησιάζοντας σε απόσταση... αναπνοής τους Ναδάλ και Φέντερερ) απέναντι στον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος θα επιδιώξει να κάνει την υπέρβαση και να φύγει από το Παρίσι με το «παρθενικό» τρόπαι
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς δεν θέλει να σταματήσει εδώ»
O Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Roland Garros με τον Στέφανο Τσιτσιπά αλλά και για την ματσάρα με τον Ράφα Ναδάλ.
Διαβάστε το στο Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς δεν θέλει να σταματήσει εδώ»
Στη συνέντευξη Τύπου για τον σπουδαίο ημιτελικό: «Σίγουρα ήταν το καλύτερο ματς που έχω παίξει στο Roland Garros και μέσα στο Top 3 των αγώνων που έχω παίξει σε όλη μου την καριέρα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ποιότητα του τένις, τον μεγάλο μου αντίπαλο που έχει τόση επιτυχία εδώ πέρα και την ατμόσφαιρα που ήταν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤζόκοβιτς: “Ο Τσιτσιπάς δεν θέλει να σταματήσει εδώ”
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θεωρεί ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι σε πολύ καλή φόρμα, ωστόσο ο ίδιος θα κάνει τα πάντα για να είναι ξεκούραστος και έτοιμος για τον τελικό του Roland Garros. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά στη συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ναδάλ στα ημιτελικά του Roland Garros. Ο […]
The post Τζόκοβιτς: “Ο Τσιτσιπάς δεν θέλει να σταματήσει εδώ” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.gr