Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου»
11:56 - 12/06/2021
Την παρουσίαση του Big Brother 2 αναλαμβάει ο Γιώργος Τσαλίκης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα. Μια ανακοίνωση, ωστόσο, […]
The post Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Τσαλίκης: Η σπόντα του τραγουδιστή για τον ΣΚΑΪ – “Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου”
Όταν ο Γιώργος Τσαλίκης δήλωσε μέσα στην εβδομάδα ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother
To άρθρο Γιώργος Τσαλίκης: Η σπόντα του τραγουδιστή για τον ΣΚΑΪ – “Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΓιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου» (Video)
Υπονοούμενα για τη συμφωνία του με το κανάλι του Φαλήρου για την παρουσίαση του Big Brother άφησε ο Γιώργος Τσαλίκης.
Διαβάστε το στο topontiki.grΈριξε τις μπηχτές του ο Γιώργος Τσαλίκης: «Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου» (βίντεο)
Την παρουσίαση του Big Brother 2 αναλαμβάει ο Γιώργος Τσαλίκης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα. Μια ανακοίνωση, ωστόσο, που ακόμα δεν επιβεβαιώνει ο ΣΚΑΪ. Το πρωί του Σαββάτου, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε αυτή τη συμφωνία στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» αφήνοντας, μάλλον, ένα υπονοούμενο… «Η παρεξήγηση με το Big Brother; Λοιπόν, παιδιά, […]
Διαβάστε το στο irafina.grΗ σπόντα του Τσαλίκη για το Big Brother – Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου. Και τις…
Ένα μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο τραγουδιστής αρχικά ανακοίνωσε από μόνος του πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η σπόντα του Τσαλίκη για το Big Brother – Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου. Και τις…
Διαβάστε το στο spoilersΓιώργος Τσαλίκης Big Brother: «Παιδιά εγώ τις τηρώ τις συμφωνίες μου»
Οι νέες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης για το Big Brother 2, στην πρωινή εκπομπή Έλα Χαμογέλα της Σίσσυς Χρηστίδου! Αναμένεται νέα απάντηση από το κανάλι!
The post Γιώργος Τσαλίκης Big Brother: «Παιδιά εγώ τις τηρώ τις συμφωνίες μου» appeared first on Youfly.
Διαβάστε το στο youfly.com