Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου»

11:56 - 12/06/2021

Την παρουσίαση του Big Brother 2 αναλαμβάει ο Γιώργος Τσαλίκης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα. Μια ανακοίνωση, ωστόσο, […] The post Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Τσαλίκης: Η σπόντα του τραγουδιστή για τον ΣΚΑΪ – “Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου”

Όταν ο Γιώργος Τσαλίκης δήλωσε μέσα στην εβδομάδα ότι θα αναλάβει την παρουσίαση του Big Brother To άρθρο Γιώργος Τσαλίκης: Η σπόντα του τραγουδιστή για τον ΣΚΑΪ – “Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: «Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου» (Video)

Υπονοούμενα για τη συμφωνία του με το κανάλι του Φαλήρου για την παρουσίαση του Big Brother άφησε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Έριξε τις μπηχτές του ο Γιώργος Τσαλίκης: «Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου» (βίντεο)

Την παρουσίαση του Big Brother 2 αναλαμβάει ο Γιώργος Τσαλίκης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα. Μια ανακοίνωση, ωστόσο, που ακόμα δεν επιβεβαιώνει ο ΣΚΑΪ. Το πρωί του Σαββάτου, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε αυτή τη συμφωνία στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» αφήνοντας, μάλλον, ένα υπονοούμενο… «Η παρεξήγηση με το Big Brother; Λοιπόν, παιδιά, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η σπόντα του Τσαλίκη για το Big Brother – Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου. Και τις…

Ένα μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Τσαλίκη. Ο τραγουδιστής αρχικά ανακοίνωσε από μόνος του πως θα βρίσκεται στο τιμόνι της... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η σπόντα του Τσαλίκη για το Big Brother – Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου. Και τις…

Διαβάστε το στο spoilers

Γιώργος Τσαλίκης για ΣΚΑΪ: "Εγώ τηρώ τις συμφωνίες μου" (video)

Επανατοποθετείται για το Big Brother

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Γιώργος Τσαλίκης Big Brother: «Παιδιά εγώ τις τηρώ τις συμφωνίες μου»

Οι νέες δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης για το Big Brother 2, στην πρωινή εκπομπή Έλα Χαμογέλα της Σίσσυς Χρηστίδου! Αναμένεται νέα απάντηση από το κανάλι! The post Γιώργος Τσαλίκης Big Brother: «Παιδιά εγώ τις τηρώ τις συμφωνίες μου» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο