Η πρώτη συνέντευξη της Σοφίας Βόσσου μετά την περιπέτεια της υγείας της: «Έφτασα 37 κιλά» (Video)

17:24 - 12/06/2021

Για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της μίλησε η Σοφία Βόσσου.

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονιστική η Βόσσου μετά την περιπέτεια της υγείας της: «Πέθαινα. Έφτασα 37 κιλά... »

Μετά την περιπέτεια της υγείας της που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή της, η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει τι έζησε…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σοφία Βόσσου: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας της – “Έφτασα 37 κιλά, πέθαινα”

Η Σοφία Βόσσου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την περιπέτεια με την υγείας της εκπομπή “Σου-Κου Familly” και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Όπως αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια χειρουργήθηκε στο στομάχι, αλλά μετά από λίγο έπαθε διάτρηση με αποτέλεσμα να φτάσει 37 κιλά. “Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοφία Βόσσου: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας της – «Έφτασα 37 κιλά, πέθαινα»

Σοφία Βόσσου: Η δημοφιλής τραγουδίστρια κυριολεκτικά συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις της σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Η Σοφία Βόσσου για την περιπέτεια της υγείας της - «Πέθαινα, έφτασα 37 κιλά»

«Πρέπει να πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)