Η πρώτη συνέντευξη της Σοφίας Βόσσου μετά την περιπέτεια της υγείας της: «Έφτασα 37 κιλά» (Video)
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονιστική η Βόσσου μετά την περιπέτεια της υγείας της: «Πέθαινα. Έφτασα 37 κιλά... »
Μετά την περιπέτεια της υγείας της που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή της, η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει τι έζησε…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣοφία Βόσσου: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας της – “Έφτασα 37 κιλά, πέθαινα”
Η Σοφία Βόσσου έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την περιπέτεια με την υγείας της εκπομπή “Σου-Κου Familly” και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Όπως αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια χειρουργήθηκε στο στομάχι, αλλά μετά από λίγο έπαθε διάτρηση με αποτέλεσμα να φτάσει 37 κιλά. “Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣοφία Βόσσου: Συγκλονίζει για την περιπέτεια της υγείας της – «Έφτασα 37 κιλά, πέθαινα»
Σοφία Βόσσου: Η δημοφιλής τραγουδίστρια κυριολεκτικά συγκλόνισε το τηλεοπτικό κοινό με τις αποκαλύψεις της σχετικά με την περιπέτεια της υγείας της.
Διαβάστε το στο pagenews.grΗ Σοφία Βόσσου για την περιπέτεια της υγείας της - «Πέθαινα, έφτασα 37 κιλά»
«Πρέπει να πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr