Σοφία Βόσσου: Έφτασα 37 κιλά, πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες μου
18:16 - 12/06/2021
Δημοσιεύθηκε: 12 Ιουνίου 2021 18:10 Μετά την περιπέτεια της υγείας της που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή της, η Σοφία Βόσσου αποκαλύπτει τι έζησε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σοφία Βόσσου: Έφτασα 37 κιλά, πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες μου
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου: Πέθαινα πραγματικά, ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του
Λίγους μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, η Σοφία Βόσσου μίλησε στην εκπομπή «Σου Κου Family» για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. «Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω. Με τρέφανε με […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣοφία Βόσσου: «Πέθαινα πραγματικά, ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του»
Την Σοφία Βόσσου συνάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της.
Διαβάστε το στο thebest.grΣοφία Βόσσου: Συγκλονιστική εξομολόγηση – «Πέθαινα πραγματικά, ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του» [βίντεο]
Σοφία Βόσσου: Λίγους μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, η Σοφία Βόσσου μίλησε στην εκπομπή «Σου Κου Family» για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε. «Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού και έφτασα 37 κιλά....
The post Σοφία Βόσσου: Συγκλονιστική εξομολόγηση – «Πέθαινα πραγματικά, ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του» [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΣοφία Βόσσου: «Πέθαινα πραγματικά, ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του»
Την Σοφία Βόσσου συνάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της. «Είχα ένα μικρό […]
The post Σοφία Βόσσου: «Πέθαινα πραγματικά, ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣοφία Βόσσου: “Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του, πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου”
Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Βόσσου στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και το “ΣουΚου Family“. Η γνωστή
To άρθρο Σοφία Βόσσου: “Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του, πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣοφία Βόσσου: Πέθαινα πραγματικά, ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του
Για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, μίλησε στην εκπομπή «σου κου Family» η Σοφία Βόσσου. «Είχα ένα μικρό θέμα με το στομάχι μου, κάνουμε το χειρουργείο κι όλα καλά και ξαφνικά παθαίνω διάτρηση. Έφτασα 37 κιλά, δεν μπορούσα να φάω γιατί δεν είχα γεύση. Με έτρεφαν με παρεντερικές γιατί παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα πραγματικά.…
Διαβάστε το στο news.grΣοφία Βόσσου: «Έφτασα 37 κιλά και πέθαινα πραγματικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του»
Last Updated on June 13, 2021 by diaforetiko newsroom Σοφία Βόσσου: «Έφτασα 37 κιλά και πέθαινα πραγματικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες του» Την Σοφία Βόσσου συνάντησε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος και μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της. «Κάνουμε το χειρουργείο γιατί είχα είχα ένα μικρό θέμα με το στομάχι μου, και ξαφνικά παθαίνω […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr