Τσιτσιπάς: «Ήρθε η ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω»

13:54 - 13/06/2021

Τσιτσιπάς: «Ήρθε η ώρα να δείξω τι μπορώ να κάνω» 13/06/2021 Νόβακ Τζόκοβιτς και του Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσουν το μεσημέρι (16:00) το τρόπαιο του Roland Garros στο κεντρικό court του τουρνουά, Philippe Chatrier. Αν καταφέρει να πάρει τη νίκη ο Έλληνας τενίστας, θα κατακτήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τουρνουά Grand Slam. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσιτσιπάς ενόψει του τελικού με τον Τζόκοβιτς: «Είμαι άνθρωπος που παλεύω. Δεν παραιτούμε εύκολα. Στον ημιτελικό πιστεύω ότι έκανα κάποια πράγματα σωστά που λειτούργησαν υπέρ μου. Προσπαθούσα συνεχώς να δίνω κουράγιο στον εαυτό μου και να έχω θετική σκέψη. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να συγκεντρωθ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Roland Garros – Τσιτσιπάς: Ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω απέναντι στον Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του λίγο πριν το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς για τον τελικό του Roland Garros με τον Έλληνα τενίστα να δηλώνει πανέτοιμος για τον τελικό. Ο Έλληνας τενίστας τόνισε ότι το σημαντικότερο κομμάτι είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος και να έχει τη σωστή νοοτροπία, ενώ θεωρεί ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τσιτσιπάς: «Ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω κόντρα στον Τζόκοβιτς»

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δήλωσε ενόψει του μεγάλου τελικού Grand Slam, πως ανυπομονεί να καταθέσει σώμα και ψυχή εντός γηπέδου ώστε να αποδείξει πως μπορεί να πετύχει κάτι απέναντι στον Τζόκοβιτς. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του λίγο πριν από τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς για τον τελικό του Roland […] The post Τσιτσιπάς: «Ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω κόντρα στον Τζόκοβιτς» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω απέναντι στον Τζόκοβιτς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον τελικό του Roland Garros και στην αναμέτρηση απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς - Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Τσιτσιπάς: "Ήρθε η ώρα να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω απέναντι στον Τζόκοβιτς"

"Είμαι άνθρωπος που παλεύω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)