Αλβέρτος Μπουρλά στους New York Times: Η μητέρα μου είναι το πρότυπό μου

08:28 - 14/06/2021

Ο ομογενής Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Δρ. Αλβέρτος Μπουρλά, παραχώρησε, μεταξύ άλλων, συνέντευξη στην εφημερίδα «New York Times», με κεντρικό θέμα τις μεγάλες συμβουλές των γονέων του. Όπως είναι πλέον γνωστό, η οικογένεια του Δρ. Μπουρλά ζούσε στη Θεσσαλονίκη και κατάφερε να επιβιώσει και να ξεφύγει στη διάρκεια του Β΄... The post Αλβέρτος Μπουρλά στους New York Times: Η μητέρα μου είναι το πρότυπό μου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άλμπερτ Μπουρλά: Η μητέρα μου είναι το πρότυπό μου

To εγκώμιο για την μητέρα του, η οποία όπως είπε αποτελεί πρότυπο για τον ίδιο, έπλεξε, μιλώντας στην εφημερίδα New York Times, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά. Όπως περιγράφει, η οικογένειά του που ζούσε στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε να επιβιώσει και να ξεφύγει από τους Ναζί, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]