Κριστιάν Έρικσεν Το πρώτο του μήνυμα – «Είμαι καλά, σας ευχαριστώ όλους. Δεν τα παρατάω»
10:48 - 14/06/2021
Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιταλική αθλητική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, τις οποίες τις έκανε πρωτοσέλιδο. Ο σταρ της Ιντερ έστειλε μήνυμα μέσω του μάνατζερ του αναφέροντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, δεν θα τα παρατήσω. Νιώθω καλύτερα τώρα αλλά θέλω […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Οι πρώτες δηλώσεις του Κρίστιαν Έρικσεν: Είμαι καλά, ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση
Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Ερικσεν.
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΠρώτες δηλώσεις Έρικσεν: Είμαι καλά, ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση
Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Κρίστιαν Ερικσεν. Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιταλική αθλητική εφημερίδα, Gazzetta dello Sport, τις οποίες τις έκανε πρωτοσέλιδο. Ο αστέρας της Ίντερ έστειλε μήνυμα μέσω του μάνατζερ του αναφέροντας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, […]
Πρώτες δηλώσεις Έρικσεν: Είμαι καλά, ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr