Μουρίνιο: «Εκλαψα για τον Ερικσεν»

11:42 - 14/06/2021

Στο νοσοκομείο Rigks της Κοπεγχάγης παραμένει ο Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μεταξύ της Δανίας και της Φινλανδίας.

Διαβάστε Περισσότερα στο real.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Για το πόσο τον επηρέασε το σοκαριστικό περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο

Διαβάστε το στο

Για το πόσο τον επηρέασε το σοκαριστικό περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πουρίτα: «Άλμα για την καριέρα μου ο Βόλος»

Πουρίτα: «Άλμα για την καριέρα μου ο Βόλος» 14/06/2021 Ο Βόλος περιμένει στην Ελλάδα τις προσεχείς ημέρες τον 24χρονο Αργεντινό δεξιό μπακ-χαφ, Εμιλιάνο Πουρίτα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Ο νεαρός άσος μίλησε στο «soloascenso.com.ar» της πατρίδας του και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα παίξει στην Ευρώπη και τον Βόλο. «Η πρόταση ήρθε απευθείας από τον σύλλογο μέσω ενός διαμεσολαβητή που είναι υπεύθυνος για την αγορά της Λατινικής Αμερικής. Ήταν κάτι σταθερό και με ενδιέφερε, γιατί είναι ένα άλμα για την καριέρα μου στην Ευρώπη. Ανοίγει ο δρόμος για να πετύχω στόχους και να πρ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Για το πόσο τον επηρέασε το σοκαριστικό περιστατικό του Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ real.gr

Αυτό είναι το πιο υγιεινό φρούτο του κόσμου, σύμφωνα με ερευνητές

Χαρακόπουλος: Η τεχνητή νοημοσύνη πρέπει να παραμείνει υπηρέτης του ανθρώπου

Ιταλός ΥΠΕΞ για τις ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο: «Απαράδεκτα τα όσα συμβαίνουν»

Κυψέλη: Ολοκληρώθηκε η απολογία των δύο αδερφών που σκότωσαν τον ξάδερφό τους

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών στην Κέρκυρα: Χειροπέδες σε υποδιευθυντή ΔΟΥ, ελεγκτές, υπάλληλο και λογιστή

Ζέσταμα κινητήρα όταν έχει κρύο: Μύθος ή αλήθεια;