Survivor – Ο Τριαντάφυλλος λέει την αλήθεια Ο Σάκης είναι ερωτευμένος με την Μαριαλένα

13:10 - 14/06/2021

Είναι ο μόνος που τα λέει όπως είναι. Και δεν υπολογίζει το κόστος. Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στην εκπομπή της Μαλέσκου και τα είπε όπως είναι.... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor – Ο Τριαντάφυλλος λέει την αλήθεια Ο Σάκης είναι ερωτευμένος με την Μαριαλένα

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος λύνει τη σιωπή του για τη σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη

O πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έκανε αποκαλύψεις για το «ζευγάρι».

Διαβάστε το στο

Τριαντάφυλλος: Ο Σάκης αγαπάει πάρα πολύ τη Μαριαλένα

Για όσα πέρασε στο Survivor μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής που κατάφερε να προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις αποκάλυψε τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. «Επειδή εγώ είμαι το παιδάκι τους, τα έχω ζήσει όλα. Ο Σάκης αγαπάει υπερβολικά πολύ τη Μαριαλένα. Η Μαριαλένα έχει συγκινηθεί πολύ με […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος αποκαλύπτει για την σχέση που έχουν ο Σάκης κι η Μαριαλένα (BINTEO)

«Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή στο αεροδρόμιο, κατάλαβα την αγάπη του κόσμου μετά από την έβδομη όγδοη παραμονή μου. Δεν φοβήθηκα να είμαι ο εαυτός μου με οποιοδήποτε κόστος… Συνάντησα την μητέρα του Σάκη κι ήταν πολύ συγκινητικό. Ο Σάκης αγαπά υπερβολικά την Μαριαλένα κι η ίδια έχει συγκινηθεί. Άφησε πίσω του πράγματα και την αγαπά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ο Τριαντάφυλλος έλυσε το μυστήριο για Σάκη και Μαριαλένα

Στον καναπέ του Love it κάθισε ο Τριαντάφυλλος και μίλησε για όσα έζησε στο Survivor αλλά και αν τον ενόχλησαν […] The post Ο Τριαντάφυλλος έλυσε το μυστήριο για Σάκη και Μαριαλένα appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Survivor: Οι αποκαλύψεις του Τριαντάφυλλου για τον Σάκη και την Μαριαλένα

«Τα άφησε όλα για να μπει για εκείνη στο Survivor»

Διαβάστε το στο news.gr

Survivor Τριαντάφυλλος: Ο Λιβάνης μου ζήτησε να του προσέχω την Μαριαλένα

Ο Τριαντάφυλλος έκανε πολλές αποκαλύψεις στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχουν ο Σάκης κι η Μαριαλένα. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

Τριαντάφυλλος: "Ο Σάκης αγαπάει πάρα πολύ τη Μαριαλένα"

Η άποψη του τραγουδιστή για το ζευγάρι του Survivor

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Survivor – Τριαντάφυλλος: Η ατάκα για τον Σάκη και το τηλεφώνημα του Λιβάνη για τη Μαριαλένα [βίντεο]

Με ποιους πρώην συμπαίκτες του έχει κρατήσει επαφή Την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή Love It παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος μίλησε για όλα μετά την αποχώρησή του από το Survivor. «Αλήθεια δεν το περίμενα να έρθει ο κόσμος στο αεροδρόμιο, είχα καταλάβει ότι με τις τόσες παραμονές μου στο παιχνίδι ότι κάτι γίνεται αλλά […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος λύνει τη σιωπή του για τη σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής, που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, ήταν σήμερα καλεσμένος στο «Love it» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη που του έδειξε ο κόσμος αλλά και στη σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη. Όπως είπε: «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή στο αεροδρόμιο, κατάλαβα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη