Δανία: Τα πρώτα λόγια του Έρικσεν από το νοσοκομείο
13:46 - 14/06/2021
Σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Δανού μεσοεπιθετικού, Κρίστιαν Ερικσεν. Ο ατζέντης μετέφερε τα πρώτα του λόγια και την ευγνωμοσύνη του. Ο 29χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην Gazzetta dello Sport. Ο ποδοσφαιριστής της Ιντερ έστειλε μήνυμα μέσω του μάνατζερ του αναφέροντας: […]
The post Δανία: Τα πρώτα λόγια του Έρικσεν από το νοσοκομείο first appeared on Lykavitos.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Euro: Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο
Ο Δανός μέσος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, μέσω ανάρτησης στα social media.
Διαβάστε το στο Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο
Ο Δανός μέσος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του, μέσω ανάρτησης στα social media.
Διαβάστε το στο tanea.grEuro: Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο
Διαβάστε το στο tovimaChristian Eriksen: Η πρώτη ανάρτηση του ποδοσφαιριστή μέσα από το νοσοκομείο
Ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό συγκλόνισε την Ευρώπη το Σάββατο (12/06) . Ο Δανός ποδοσφαιριστής, Christian Eriksen, κατά τη διάρκεια του αγώνα του Euro...
Διαβάστε το στο govastileto.grΤο πρώτο μήνυμα του Έρικσεν από το νοσοκομείο «Είμαι καλά, σας ευχαριστώ όλους»
Η κατάρρευση του Κρίστιαν Ερικσεν στη διάρκεια του Euro 2020 συγκλόνισε όχι μόνο την ποδοσφαιρική κοινότητα αλλά και όλο τον πλανήτη.
Διαβάστε το στο thebest.gr«Είμαι καλά, ένα μεγάλο ευχαριστώ»: Η πρώτη φωτογραφία του Ερικσεν από το νοσοκομείο
Σε καλή κατάσταση και αισιόδοξος εμφανίζεται ο Κρίστιαν Έρικσεν στην πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε
Διαβάστε το στο hellasjournal.comEuro 2021: Η πρώτη ανάρτηση του Ερικσεν μέσα από το νοσοκομείο
Η ανάρτηση συνοδεύεται από μία φωτογραφία του στο κρεβάτι του νομοσοκομείου της Κοπεγχάγης. Χαμογελαστός, ο 29χρονος μεσοεπιθετικός της Εθνικής Δανίας σηκώνει τον αντίχειρα του δεξιού του χεριού, θέλοντας να δείξει ότι έχει ξεπεράσει τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Δύσκολα όμως θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο
The post Euro 2021: Η πρώτη ανάρτηση του Ερικσεν μέσα από το νοσοκομείο appeared first on Protagon.gr.
Διαβάστε το στο protagon.grΗ πρώτη φωτογραφία του Έρικσεν στο νοσοκομείο
Ο Κρίστιαν Έρικσεν ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά την κατάρρευσή του το περασμένο Σάββατο. «Γεια σε όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γλυκές και εκπληκτικές ευχές σας από όλον τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για εμένα και για την οικογένειά μου. Είμαι καλά δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει να […]
The post Η πρώτη φωτογραφία του Έρικσεν στο νοσοκομείο appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΗ πρώτη φωτογραφία του Έρικσεν στο νοσοκομείο – «Είμαι καλά»
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γλυκές και εκπληκτικές ευχές σας από όλον τον κόσμο»
Διαβάστε το στο news.grΑυτή είναι η πρώτη εικόνα του Κρίστιαν Έρικσεν απο το νοσοκομείο
Ζωντανός και χαμογελαστός εμφανίζεται ο Κρίστιαν Έρικσεν στην πρώτη φωτογραφία μέσα απο το νοσοκομείο της Κοπενχάγης όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται καθώς υποβάλλεται σε συνεχείς...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του Κρίστιαν Έρικσεν απο το νοσοκομείο
Διαβάστε το στο spoilers«Νιώθω καλά»: Το μήνυμα του Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο
ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ: «Νιώθω καλά»: Το μήνυμα του Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο Ειδήσεις: Συνεχίζονται τα ευχάριστα νέα από την Κοπεγχάγη και το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Κρίστιαν Έρικσεν. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το itilegrafima.gr Ο Δανός μέσος, ο οποίος τρόμαξε τον πλανήτη, όταν το περασμένο Σάββατο κατέρρευσε κατά την διάρκεια του αγώνα με την Φινλανδία (0-1) […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.grEuro 2020: Η πρώτη φωτογραφία του Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά του
Euro 2020: Η πρώτη φωτογραφία του Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο και το μήνυμά του
15/06/2021
Ο Κρίστιαν Έρικσεν ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται μετά την κατάρρευσή του το περασμένο Σάββατο στο ματς Δανία-Φινλανδία (0-1) για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020.
«Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα από όλο τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για εμένα και για την οικογένειά μου. Είμαι καλά δεδομένων των συνθηκών. Πρέπει να κάνω ακόμα κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω καλά. Τώρα θα στηρίξω την προσπάθεια των παιδιών της Δανίας στα επόμενα παιχνίδια»
Διαβάστε το στο filathlos.grΚρίστιαν Έρικσεν: Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο
Την πρώτη του φωτογραφία από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ανέβασε στo Instagram ο Κρίστιαν Έρικσεν.Όλο και πιο ευχάριστα γίνονται τα νέα για τον Δανό ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Έρικσεν που «πάγωσε» τους πάντες όταν κατέρρευσε κατά την διάρκεια του αγώνα με την Φινλανδία για το Euro 2020. O Δανός ποδοσφαιριστής της Ίντερ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που έλαβε ανεβάζοντας φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο όπου παραμένει για εξετάσεις και παρακολούθηση. «Γεια σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και καταπληκτικά μηνύματα από όλο τον κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα και την οικογένειά μου. Είμαι καλά -κάτω από α
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΤο πρώτο μήνυμα του Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο (Pic)
Διαβάστε το στο to10.grΤο πρώτο μήνυμα του Έρικσεν μέσα από το νοσοκομείο! (pics)
Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε ο Κρίστιαν Έρικσεν για να στείλει το πρώτο μήνυμα του, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Γεια σε όλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις γλυκές και εκπληκτικές ευχές σας από όλον τον κόσμο. Σημαίνουν πολλά για εμένα και για την οικογένειά μου. Είμαι καλά δεδομένων των συνθηκών. […]
Διαβάστε το στο thessports.gr