Αρναούτοβιτς : “Ειπώθηκαν πράγματα, δεν είμαι ρατσιστής”

15:18 - 14/06/2021

O Μάρκο Αρναούτοβιτς απάντησε για όσα του καταλογίζονταν έπειτα από το ματς της Αυστρίας με την Βόρεια Μακεδονία, παραδέχθηκε ότι υπήρξαν ύβρεις, όμως, ξεκαθάρισε πως δεν είναι ρατσιστής… Ο άλλοτε επιθετικός της Γουέστ Χαμ και νυν της κινεζικης Shanghai Port, φερόταν να έχει εξαπολύσει χυδαίες, ρατσιστικές ύβρεις προς τον Αλιόσκι, φωνάζοντας τη στιγμή που είχε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Αρναούτοβιτς απολογήθηκε για τη χυδαία του συμπεριφορά: «Δεν είμαι ρατσιστής»

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς μίλησε για την απαράδεκτη του κίνηση σε βάρος του Εζτζάν Αλιόσκι, στο Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία για το Euro 2020, τονίζοντας ότι δεν είναι ρατσιστής. Ο Αρναούτοβιτς φέρεται να έβρισε χυδαία τον Αλιόσκι, στον πανηγυρισμό του γκολ από το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-1 στο Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία, γεγονός που προκάλεσε ... Περισσότερα To άρθρο Ο Αρναούτοβιτς απολογήθηκε για τη χυδαία του συμπεριφορά: «Δεν είμαι ρατσιστής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Παραδέχθηκε το λάθος του ο Αρναούτοβιτς: «Απολογούμαι, δεν είμαι ρατσιστής» (ΦΩΤΟ)

Παραδέχθηκε το λάθος του ο Αρναούτοβιτς: «Απολογούμαι, δεν είμαι ρατσιστής» (ΦΩΤΟ) 14/06/2021 Θέση για τα όσα του καταλογίζονται έπειτα από το παιχνίδι της Αυστρίας με τη Βόρεια Μακεδονία για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2020 πήρε ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο οποίος παραδέχτηκε το λάθος του, λέγοντας πως υπήρξαν ύβρεις, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι ρατσιστής. «Ειπώθηκαν κάποιες άσχημες εκφράσεις χθες πάνω στη φόρτιση ενός αγώνα, για τις οποίες θα ήθελα να ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ. Ειδικότερα για τους φίλους μου στη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία. Θα ήθελα να πω κάτι ξεκάθαρα: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ! Έχω φίλους σχεδόν σε κάθε χώρα και δείχνω τη στήριξή μου στη

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»