Γιώργος Κακοσαίος: Η συνεργασία με τον πατέρα του και την Νατάσα Θεοδωρίδου

17:16 - 15/06/2021

Ο Γιώργος Κακοσαίος ήταν ο σημερινός καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο “Καλό μεσημεράκι“. Ο 21χρονος καλλιτέχνης To άρθρο Γιώργος Κακοσαίος: Η συνεργασία με τον πατέρα του και την Νατάσα Θεοδωρίδου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Κακοσαίος: Η συνεργασία με τον πατέρα του και τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Μίλησε για την απόφασή του να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του Γιάννη Πλούταρχου

Διαβάστε το στο

Γιώργος Κακοσαίος: Σπάνια συνέντευξη για τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιώργος Κακοσαίος μίλησε για την ενασχόληση με την μουσική και αποκάλυψε εάν θα συνεργαστεί με τον πατέρα του Γιάννη Πλούταρχο.Ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά σε μία σπάνια συνέντευξη. Ο νεαρός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην ενασχόληση του με την μουσική και αποκάλυψε τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα. «Κάποια στιγμή απλά άρχισα να γράφω τραγούδια. Μόνο η μουσική είναι δική μου, πρώτο ήλπιζα ότι θα τραγουδήσω και στη συνέχεια έγραψα. Σπουδάζω σε δραματική σχολή, το κάνω για να είμαι πιο ολοκληρωμένος σαν καλλιτέχνης», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «το καλοκαίρι θα κάνω την πρώτη μου πε

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της