Ξεσπά ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά το AstraZeneca – «Έχουν κάνει έγκλημα εναντίον της γυναίκας μου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
AstraZeneca – Κρήτη: Έχουν κάνει έγκλημα εναντίον της γυναίκας μου (video)
Τη θλίψη διαδέχεται η οργή του συζύγου της Γλυκερίας για το AstraZeneca. Μέσα στο πένθος του για την απώλεια της 44χρονης γυναίκας του έπειτα από τον εμβολιασμό της, ο κ. Κρυοβρυσανάκης μιλά στο Live News και σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις για τη χορήγηση του AstraZeneca. Αναφερόμενος στη νέα διαδικασία εμβολιασμού με AstraZeneca ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης […]
Διαβάστε το στο irafina.grΞεσπά ο σύζυγος της 44χρονης που πέθανε μετά το AstraZeneca: Έχουν κάνει έγκλημα εναντίον της γυναίκας μου
Για τις εξελίξεις γύρω από τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί σχετικά με το εμβόλιο της AstraZeneca μίλησε στο MEGA ο σύζυγος της άτυχης 44χρονης Γλυκερίας, η οποία έχασε τη ζωή της έπειτα από παρενέργειες από τον εμβολιασμό της
Διαβάστε το στο to10.grAstraZeneca – Σύζυγος Γλυκερίας: «Έχουν κάνει έγκλημα εναντίον της γυναίκας μου»
Last Updated on June 16, 2021 by diaforetiko newsroom AstraZeneca – Σύζυγος Γλυκερίας: «Έχουν κάνει έγκλημα εναντίον της γυναίκας μου» Τη θλίψη διαδέχεται η οργή του συζύγου της Γλυκερίας για το AstraZeneca. Μέσα στο πένθος του για την απώλεια της 44χρονης γυναίκας του έπειτα από τον εμβολιασμό της, ο κ. Κρυοβρυσανάκης μιλά στο Live News […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr