Κ. Μπογδάνος: Ζητάει τη διαγραφή της Κασιμάτη από το ΣΥΡΙΖΑ μετά το σχόλιό της εναντίον των αστυνομικούς
18:23 - 11/12/2019
Το σχόλιο της βουλευτού Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνας Κασιμάτης, στο Facebook, με το γνωστό σύνθημα «μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι», ήταν αρκετό για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου, που ζήτησε την άμεση διαγραφή της από τον Αλέξη Τσίπρα.
Το σχόλιο της κυρίας Κασιμάτη έγινε κάτω από screenshot με την γκάφα της ΕΡΤ, που για λίγο ένεταξε την Ντόρα Μπακογιάννη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω λάθους στο «σουπέρακι» του μεσημεριανού της δελτίου.
Το σχόλιο της Ν. Κασιμάτη:
«Πόσο γκάζωσε η διεύρυνση ρε παιδιά;» έγραφε η ανάρτηση στο Facebook κάνοντας χιούμορ για τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με το λάθος της ΕΡΤ. «Η διεύ
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr