Κ. Μητσοτάκης για εργασιακό νομοσχέδιο: Δέκα τολμηρές τομές που βοηθούν την ελληνική οικονομία
13:32 - 16/06/2021
Με μια απάντηση στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, που μίλησε πριν από τον ίδιο, ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις εργασιακές σχέσεις. «Κυρία Γεννηματά άκουσα ένα κρεσέντο μηδενισμού, με αφορισμούς, με αναμάσημα ξεπερασμένων κλισέ, όλα μαύρα στην χώρα και στο νομοσχέδιο. Είχα την εντύπωση πως […]
Κ. Μητσοτάκης για εργασιακό νομοσχέδιο: Δέκα τολμηρές τομές που βοηθούν την ελληνική οικονομία on BLUE SKY.
Διαβάστε Περισσότερα στο blueskytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χατζηδάκης για εργασιακό νομοσχέδιο: Παραπάνω δύναμη στον εργαζόμενο, παραπάνω δύναμη στην οικονομία
Εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων εντός και εκτός Βουλής κορυφώθηκε με τις ομιλίες του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών η συζήτηση…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΧατζηδάκης: Το εργασιακό νομοσχέδιο είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στην πολιτική μου διαδρομή
«Έχω δει και πιο μαζικές διαδηλώσεις καθώς επίσης και απεργίες με μεγαλύτερη συμμετοχή από τις τωρινές που κυμάνθηκαν σε ποσοστά της τάξης του 2%, 8% άντε το πολύ 15%. Έχω επίσης ακούσει τα… σχολιανά μου κι άλλες φορές, σε παλαιότερα νομοσχέδια αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε στην πράξη» τόνισε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης κλείνοντας τις […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr