Μαρίνα Πατούλη: Η σχέση της σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη και η περιπέτεια με τον κορονοϊο
13:48 - 16/06/2021
Για το ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον εν διαστάσει σύζυγό της Γιώργο Πατούλη
To άρθρο Μαρίνα Πατούλη: Η σχέση της σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη και η περιπέτεια με τον κορονοϊο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Πατούλη: Η σχέση της σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη και η περιπέτεια με τον κορωνοϊό
Για το ποια είναι η σχέση της σήμερα με τον εν διαστάσει σύζυγό της Γιώργο Πατούλη μίλησε σήμερα η Μαρίνα Πατούλη στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” ενώ αναφέρθηκε και στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της με τον κορωνοϊο.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρίνα Πατούλη: Η νέα αρχή μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη – Τι δηλώνει (βίντεο)
Να αλλάξει σελίδα στη ζωή της είναι αποφασισμένη η Μαρίνα Πατούλη, μετά τον χωρισμό της από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη. Όπως δήλωσε η ίδια μιλώντας στην στην εκπομπή «Ευτυχείτε»: «Προσωπικά είμαι σε διάσταση. Προχωράω την οικογένειά μου, τις δραστηριότητές μου… σε πολύ μεγαλύτερη ηρεμία. Υπάρχει επικοινωνία, απλά είμαστε σε διάσταση και προχωράμε. Είναι πολύ […]
Διαβάστε το στο irafina.gr