Γιάννης Στάνκογλου: «Ήμουν τσογλανάκι – Θαύμα το ότι ζω»

15:00 - 16/06/2021

Ο Γιάννης Στάνκογλου έχει ταυτιστεί με τον σκληρό, δύσκολο και ζόρικο. Μήπως όμως είναι έτσι και στην πραγματική ζωή; Ο ίδιος, σε μια άκρως εξομολογητική διάθεση, είχε να πει αρκετά (Video)! The post Γιάννης Στάνκογλου: «Ήμουν τσογλανάκι – Θαύμα το ότι ζω» appeared first on Youfly.

Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Στάνκογλου: Ζω από θαύμα. Ήμουν ένα τσογλάνι και έχω κάνει πολλές ακρότητες στη ζωή μου

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”, το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Στάνκογλου: Ζω από θαύμα. Ήμουν ένα τσογλάνι και έχω κάνει πολλές ακρότητες στη ζωή μου

Διαβάστε το στο spoilers

Γιάννης Στάνκογλου: Έχω ζήσει στα άκρα – Θεωρώ θαύμα ότι βρίσκομαι εδώ και μιλάμε

Δημοσιεύθηκε: 17 Ιουνίου 2021 14:45 Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν χθες το βράδυ καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή μεσάνυχτα. Μίλησε για την απόφαση να γίνει... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Γιάννης Στάνκογλου: Έχω ζήσει στα άκρα – Θεωρώ θαύμα ότι βρίσκομαι εδώ και μιλάμε

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ youfly.com

Η Γη της Ελιάς: Αυτή την επιχείρηση ανοίγουν Ισμήνη και Βασιλική

MEGA: Αυτή η νέα σειρά έρχεται στην βραδινή ζώνη του καναλιού

Η Γη της Ελιάς: Η Τασία Αποστολάκου καταθέτει ότι…

Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος απειλεί με όπλο τον Χρήστο

Σασμός: Ο Αντώνης συλλαμβάνει την Σάντρα για…

Ψυχοκόρες: Η Μάγια αισθάνεται προδομένη και αρχίζει να εκδικείται