Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας καλεί τη Φιλιώ για φαγητό και εκείνη δέχεται

18:14 - 16/06/2021

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021 – Επεισόδιο 162: Ο Βαγγέλας περνάει με τα εγγόνια του τις πρώτες ξέγνοιαστες οικογενειακές […] The post Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Ηλίας καλεί τη Φιλιώ για φαγητό και εκείνη δέχεται appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Βαγγέλας έχει ανοίξει καινούριες ιστορίες

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», η Αγγέλα παίζει πολύ καλό θέατρο και ο παπάς πέφτει και πάλι στην παγίδα της. Η Μάρμω δέχεται ένα τηλεφώνημα από το εξωτερικό και αντιλαμβάνεται, πως ο Βαγγέλας έχει ανοίξει καινούριες ιστορίες. Ο Ηλίας αγανακτεί με την σκληρή στάση της Φιλιώς απέναντι του και αποφασίζει να της γυρίσει την πλάτη, χωρίς όμως τελικά να το καταφέρει. Η Βαρβάρα διαπιστώνει, ότι στην περίπτωση του Τζίμη έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της. Μια μικρή φωτιά ξέσπα στις παλιές κατασκηνώσεις, όπου πρόκειται, να φιλοξενηθεί η δομή υποδοχής προσφύγων, για να πυροδοτήσει μια ακόμα μεγαλύτερη στη σχέσ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο