Γιώργος Παπανδρέου: Για να πληρώσω τις σπουδές μου, δούλεψα ως εποχιακός εργάτης στη Σουηδία
19:44 - 16/06/2021
Την πλήρη αντίθεσή του στο νέο εργασιακό σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση και αναμένεται να ψηφιστεί σε λίγη ώρα, εξέφρασε από το βήμα του Κοινοβουλίου ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «το νομοσχέδιο κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτό που χρειάζεται η χώρα. Δίνει το τελειωτικό χτύπημα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Παπανδρέου: Για να πληρώσω τις σπουδές μου, δούλεψα ως εποχιακός εργάτης στη Σουηδία
Την πλήρη αντίθεσή του στο νέο εργασιακό σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση και αναμένεται να ψηφιστεί σε λίγη ώρα, εξέφρασε από το βήμα του Κοινοβουλίου ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «το νομοσχέδιο κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτό που χρειάζεται η χώρα. Δίνει το τελειωτικό χτύπημα […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιωργάκης Παπανδρέου: Έχω δουλέψει ως εποχικός εργάτης στη Σουηδία, ως καθαριστής
Last Updated on June 17, 2021 by diaforetiko newsroom Γιωργάκης Παπανδρέου: Έχω δουλέψει ως εποχικός εργάτης στη Σουηδία, ως καθαριστής Την αντίθεσή του στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατία εξέφρασε το απόγευμα της Τετάρτης από το βήμα της Βουλής, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου. «Το νομοσχέδιο κινείται […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr