Παπανδρέου: Έχω δουλέψει εργάτης στη Σουηδία για να πληρώσω τις σπουδές μου

19:54 - 16/06/2021

Την κάθετη αντίθεσή του προς το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, εξέφρασε από τη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παπανδρέου: Στη Σουηδία δούλεψα ως εποχικός εργάτης για να πληρώσω τις σπουδές μου

Την αντίθεσή του με το νομοσχέδιο για τα Εργασιακά, το οποίο ψηφίστηκε την Τετάρτη από την κυβερνητική πλειοψηφία, εξέφρασε ο πρώην Πρωθυπουργός και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου. «Το νομοσχέδιο κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτό που χρειάζεται η χώρα. Δίνει το τελειωτικό χτύπημα σε μια ήδη απορυθμισμένη αγορά εργασίας» τόνισε  στην παρέμβασή του […] The post Παπανδρέου: Στη Σουηδία δούλεψα ως εποχικός εργάτης για να πληρώσω τις σπουδές μου appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Παπανδρέου: «Έχω δουλέψει εργάτης στη Σουηδία για να πληρώσω τις σπουδές μου» – Οι εργάτες το ξέρουν

Την κάθετη αντίθεσή του προς το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, εξέφρασε από τη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου. Το άρθρο Παπανδρέου: «Έχω δουλέψει εργάτης στη Σουηδία για να πληρώσω τις σπουδές μου» – Οι εργάτες το ξέρουν εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Γιώργος Παπανδρέου στην Βουλή: “Έχω εργαστεί στην Σουηδία στην καθαριότητα για να πληρώσω τις σπουδές μου” (Βίντεο)

Στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο μίλησε ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, εκφράζοντας την αντίθεσή του. «Στις αρχές του 2000 έλεγα σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα! Με χλεύαζαν! Αν δεν εξανθρωπίσουμε το σύστημα θα αναδειχθούν περεταίρω οι τεράστιες ανισότητες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός. Ο οποίος μιας και πήρε τον λόγο, θυμήθηκε και […] Γιώργος Παπανδρέου στην Βουλή: “Έχω εργαστεί στην Σουηδία στην καθαριότητα για να πληρώσω τις σπουδές μου” (Βίντεο) - olympia

Διαβάστε το στο olympia.gr

Παπανδρέου: Έχω δουλέψει εργάτης για να πληρώσω τις σπουδές μου

Κάθετα αντίθετος ο Γιώργος Παπανδρέου με το νομοσχέδιο Χατζηδάκη. Τι είπε, και γιατί, για την περίοδο που εργαζόταν στη Σουηδία ως εποχικός εργάτης.Την αντίθεσή του προς το νέο εργασιακό νομοσχέδιο εξέφρασε από τη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου. «Το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή που χρειάζεται η χώρα, που χρειάζονται οι εργαζόμενοι, οι πολίτες», σημείωσε, χαρακτηρίζοντας τη νομοθετική πρωτοβουλία Χατζηδάκη «συνταγή αποτυχίας» και «μαζί, "μοχλό" κοινωνικών αναταράξεων». Σύμφωνα με τον ίδιο, «δίνει το τελειωτικό χτύπημα σε μια ήδη απορρυθμισμένη αγορά εργασίας, με μέτρα που συμβάλλουν σε περαιτέρω αποδιάρθρωσή της». «Δεν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Παπανδρέου: Έχω δουλέψει ως εποχικός εργάτης στη Σουηδία για να πληρώσω τις σπουδές μου

Η τοποθέτηση του πρώην πρωθυπουργού στη βουλή

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Γιώργος Παπανδρέου: «Έχω δουλέψει εργάτης στη Σουηδία για να πληρώσω τις σπουδές μου»

Last Updated on June 16, 2021 by diaforetiko newsroom Την κάθετη αντίθεσή του προς το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, εξέφρασε από τη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου. «Το νομοσχέδιο της κυβέρνηση κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτό που χρειάζεται η χώρα. Δίνει το τελειωτικό χτύπημα σε απορυθμισμένη αγορά εργασίας», είπε χαρακτηριστικά […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων