Δάκρυσε o Σέρχιο Ράμος : “H πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου”
14:24 - 17/06/2021
Έντονα φορτισμένη ήταν η αποχαιρετιστήρια ομιλία του Σέρχιο Ράμος. Με δάκρυα στα μάτια και συνοδευόμενος από την οικογένειά του, ο μεγάλος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε τους «μερέγχες», λέγοντας πως δεν ήταν έτοιμος για αυτή τη στιγμή. «Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου από τη στιγμή που ήρθα εδώ. Δεν ήμουν προετοιμασμένος να […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δακρυσμένος στον αποχαιρετισμό του ο Ράμος: «Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου»
Ο Σέρχιο Ράμος εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του και τόνισε πως δεν ήταν έτοιμος να πει «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης
Διαβάστε το στο Ράμος: “Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου…”
Ο Σέρχιο Ράμος στη συνέντευξη τύπου όπου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ρεάλ, δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα, όντας εμφανώς συγκινημένος, που αποχωρεί από τους “μερένγκες μετά από 16 χρόνια. Ο Σέρχιο Ράμος αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης από χθες το βράδυ (16/06) με τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό να ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους της […]
The post Ράμος: “Από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου…” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΔακρυσμένος στον αποχαιρετισμό του ο Ράμος: «Είναι η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου» (vid)
Ο Σέρχιο Ράμος εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του και τόνισε πως δεν ήταν έτοιμος να πει «αντίο» στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Διαβάστε το στο to10.gr