Λουκάκου: «Αν με χρειαστεί ο Έρικσεν θα είμαι εκεί»
17:00 - 17/06/2021
Λουκάκου: «Αν με χρειαστεί ο Έρικσεν θα είμαι εκεί»
17/06/2021
Σε λίγες ώρες η Δανία υποδέχεται το Βέλγιο στο «Πάρκεν Στάντιουμ» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου του Euro 2020, στον... απόηχο της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στη Φινλανδία.
Από τους πρώτους που έσπευσαν να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης στον 29χρονο άσο, ήταν ο συμπαίκτης του στην Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος μάλιστα του αφιέρωσε το πρώτο γκολ του απέναντι στη Ρωσία.
Με δηλώσεις του στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το αποψινό ματς, ο 28χρονος φορ των «κόκκινων διαβόλων» αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του Έρικσεν,
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουκάκου: «Αν ο Έρικσεν με χρειαστεί θα είμαι εκεί»
Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε για τον Κρίστιαν Έρικσεν τονίζοντας πως αν τον χρειαστεί σε κάτι θα είναι εκεί
Διαβάστε το στο Λουκάκου: «Αν με χρειαστεί ο Έρικσεν θα είμαι εκεί»
Ο Ρομέλου Λουκάκου μιλώντας για τον Κρίστιαν Έρικσεν τόνισε πως θα είναι στο πλευρό του αν τον χρειαστεί ενώ υπογράμμισε πως ζήτησε από τον προπονητή του άδεια για να τον επισκεφθεί στο νοσοκομείο. Το βράδυ της Πέμπτης (17/6, 22:00), η Δανία υποδέχεται το Βέλγιο στο «Πάρκεν Στάντιουμ» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για τον δεύτερο όμιλο, στον… απόηχο της […]
The post Λουκάκου: «Αν με χρειαστεί ο Έρικσεν θα είμαι εκεί» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΛουκάκου: «Αν ο Έρικσεν με χρειαστεί θα είμαι εκεί»
Ο Ρομέλου Λουκάκου μίλησε για τον Κρίστιαν Έρικσεν τονίζοντας πως αν τον χρειαστεί σε κάτι θα είναι εκεί.
Διαβάστε το στο to10.gr