Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστική η ομολογία του 32χρονου - «Την σκότωσα με τα χέρια μου δίπλα στο μωρό»

22:12 - 17/06/2021

Γλυκά Νερά: Ανατριχιαστική η ομολογία του 32χρονου - «Την σκότωσα με τα χέρια μου δίπλα στο μωρό» 17/06/2021 Τέλος στο θρίλερ της υπόθεσης του φρικτού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά δόθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17/6). Ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν ομολόγησε το φόνο της 20χρονης και συνελήφθη, λέγοντας: «Την σκότωσα με τα χέρια μου δίπλα στο μωρό». Η εξιχνίαση ανακοινώθηκε επίσημα από την αστυνομία:    Οι πληροφορίες από την αστυνομία ανέφεραν πως οι απαντήσεις που δίνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν πειστικές. Τελικά λίγο πριν τις 21:3

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: Η πρώτη δήλωση του 32χρονου – «Είμαι μετανιωμένος, θέλω να τιμωρηθώ»

Όπως μετέδωσε πρώτος ο Alpha και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου T Live, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε πώς: Είμαι μετανιωμένος και θέλω να τιμωρηθώ» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γλυκά Νερά: O καλλιτεχνικός χώρος ξεσπά μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου ότι σκότωσε την Καρολάιν

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη με την εξέλιξη της υπόθεσης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά To άρθρο Γλυκά Νερά: O καλλιτεχνικός χώρος ξεσπά μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου ότι σκότωσε την Καρολάιν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Γλυκά Νερά: Η στιγμή της ομολογίας του 33χρονου, πώς παραδέχτηκε τα πάντα

Πώς εξιχνιάστηκε η γυναικοκτονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά και τι οδήγησε στην ομολογία του 32χρονου δολοφόνου. Τα λάθη και οι αντιφάσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.Η γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά εξιχνιάστηκε με δράστη του εγκλήματος να είναι ο σύζυγος του θύματος και η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε νέα ενημέρωση, σχετικά με τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί παρουσίασαν αναλυτικά όλα τα στοιχεία και τα ευρήματα που βοήθησαν στον εντοπισμό του δολοφόνου. Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι αστυνομικοί εντόπισαν αντιφάσεις από την πρώτη κι όλας στιγμή, όταν δηλαδή μπήκαν στην οικία που έγινε το έγκλημα. Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Όσα αντίκρισαν οι αστυνομικοί μόλις μπήκαν στο σπίτι Παρόλ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)