Πιλότε μου γιόκα μου!!

22:32 - 17/06/2021

Πιλότε αγαπημένε που σκορπάς θάνατο σε μικρούς, μεγάλους και ζώα! Τερας ναρκισσισμού σκοτάδι βαλμένο σε ψευτόμορφη όψη! Ποιος εξεπλάγη απο αυτη την αποκάλυψη στα Γλυκα Νέρα; Ποιος τρελάθηκε!; Γιατι εκπλήσσεται ακόμη αυτή η άρρωστη κοινωνία που βγάζει ομορφόπαιδα με τις πιο ασχημες ψυχές; Πώς εφτασες παληκάρι μου μεχρι τα 32 τόσο κολόπαιδο και δεν σε πήραν χαμπάρι; Ποιος φταίει; Εγκλήματα σαν αυτό στα Γλυκα Νέρά, με τόσο ειδεχθή στοιχεία όπως το στραγγαλισμό ενός ανυπεράσπιστου ζώου και τη σφαγή μίας κοπέλας 20 ετών, σε συνδυασμό με την εξυπνη απόκρυψη στοιχείων δεν αφορούν ΄μονο σε εγκληματα ζήλιας και πάθους που πολλοί βιάζονται να πουν, είναι εγκληματα ΚΑΚΟΗΘΟΥΣ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ! Ο ναρκισσισμός ε

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιλότε μου! Γιόκα μου!

Πιλότε αγαπημένε που σκορπάς θάνατο σε μικρούς, μεγάλους και ζώα! Τερας ναρκισσισμού σκοτάδι βαλμένο σε ψευτόμορφη όψη! Ποιος εξεπλάγη απο αυτη την αποκάλυψη στα Γλυκα Νέρα; Ποιος τρελάθηκε!; Γιατι εκπλήσσεται ακόμη αυτή η άρρωστη κοινωνία που βγάζει ομορφόπαιδα με τις πιο ασχημες ψυχές; Πώς εφτασες παληκάρι μου μεχρι τα 32... The post Πιλότε μου! Γιόκα μου! appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Πιλότε μου! Γιόκα μου!

Last Updated on June 18, 2021 by diaforetiko newsroom Πιλότε αγαπημένε που σκορπάς θάνατο σε μικρούς, μεγάλους και ζώα! Τερας ναρκισσισμού σκοτάδι βαλμένο σε ψευτόμορφη όψη! Ποιος εξεπλάγη απο αυτη την αποκάλυψη στα Γλυκα Νέρα; Ποιος τρελάθηκε!; Γιατι εκπλήσσεται ακόμη αυτή η άρρωστη κοινωνία που βγάζει ομορφόπαιδα με τις πιο ασχημες ψυχές; Πώς εφτασες παληκάρι […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων