Μπάμπης & Καρολάιν: Την είχε αφήσει έγκυο, απέβαλλε και την ξανάφησε έγκυο-την είχε αποκόψει από την σχολή της

07:50 - 18/06/2021

Last Updated on June 18, 2021 by diaforetiko newsroom Μπάμπης & Καρολάιν: Την είχε αφήσει έγκυο, απέβαλλε και την ξανάφησε έγκυο-την είχε αποκόψει από την σχολή της Μα τι “έγκλημα” αυτό το “έγκλημα” στα Γλυκά Νερά. Πόσο “έγκλημα” κακών Αλβανών, Γεωργιανων, Roma, Ουζμπεκιστανων, Καζακστανων, Νιγηριανων, και όχι “ευηποληπτου” Έλληνα, ήταν αυτό το “έγκλημα” στα Γλυκά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπάμπης και Καρολάιν: Την είχε αφήσει έγκυο, απέβαλλε και την ξανάφησε έγκυο-την είχε αποκόψει από την σχολή της

Μα τι “έγκλημα” αυτό το “έγκλημα” στα Γλυκά Νερά. Πόσο “έγκλημα” κακών Αλβανών, Γεωργιανων, Roma, Ουζμπεκιστανων, Καζακστανων, Νιγηριανων, και όχι “ευηποληπτου” Έλληνα, ήταν αυτό το “έγκλημα” στα Γλυκά Νερά ; “Κάνεις ένα παιδί, πολυπραγμον, δραστήριο, χαρούμενο, ανέμελο στα 15 του. Κατεβαίνει από τους ουρανούς ελικόπτερο με πιλότο 28χρονο, την έχει βάλει στο μάτι, κολακευεται η […] The post Μπάμπης και Καρολάιν: Την είχε αφήσει έγκυο, απέβαλλε και την ξανάφησε έγκυο-την είχε αποκόψει από την σχολή της appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Γλυκά Νερά: Μπάμπης και Καρολάιν- Την είχε αφήσει έγκυο, απέβαλλε και την ξανάφησε έγκυο-την είχε αποκόψει από την σχολή της

Μα τι “έγκλημα” αυτό το “έγκλημα” στα Γλυκά Νερά. Πόσο “έγκλημα” κακών Αλβανών, Γεωργιανων, Roma, Ουζμπεκιστανων, Καζακστανων, Νιγηριανων, και όχι “ευηποληπτου” Έλληνα, ήταν αυτό το “έγκλημα” στα Γλυκά Νερά ; “Κάνεις ένα παιδί, πολυπραγμον, δραστήριο, χαρούμενο, ανέμελο στα 15 του. Κατεβαίνει από τους ουρανούς ελικόπτερο με πιλότο 28χρονο, την έχει... The post Γλυκά Νερά: Μπάμπης και Καρολάιν- Την είχε αφήσει έγκυο, απέβαλλε και την ξανάφησε έγκυο-την είχε αποκόψει από την σχολή της appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή