Εργαστηριακή διερεύνηση του κορωνοϊού στα ανεπεξέργαστα λύματα της Πτολεμαΐδας από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας. Χαμηλό το ιικό φορτίο το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου

10:08 - 18/06/2021

Ο Δήμος Εορδαίας, έχοντας ως πρώτο μέλημα την προστασία της δημόσιας υγείας των δημοτών του και στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποτροπής της εξάπλωσης της λοίμωξης COVID-19, εφαρμόζοντας την Δ1(δ)/ΓΠ οικ. 5052/25-1-2021 εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας, προχώρησε μέσω της ΔΕΥΑΕ σε ειδικές αναλύσεις στα αστικά λύματα για την ανίχνευση του ιού στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Οι ... The post Εργαστηριακή διερεύνηση του κορωνοϊού στα ανεπεξέργαστα λύματα της Πτολεμαΐδας από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας. Χαμηλό το ιικό φορτίο το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου appeared first on e-ptolemeos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο e-ptolemeos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ e-ptolemeos.gr

Κάλαντα από τη χορωδία εθελοντών του Ερυθρού Σταυρού Κοζάνης  στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο και την κεντρική πλατεία

“ΕΛΠΙΔΑ” – Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Η τοπική κοινωνία και η θεσμική στάση της Αντιπολίτευσης απέτρεψαν την καταστροφή των Καμβουνίων !

Το “κοινωνικό της πρόσωπο” δείχνει και εφέτος η ΕΣΕΠΗΜΒΕ!

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2025 έχει ξεκινήσει – Η Αξιόπιστη Λύση είναι ΠΙΣΤΟΦΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκε το “Εργαστήρι της Αγάπης” στον Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)