Γλυκά Νερά: Ανδρέας Μικρούτσικος για 33χρονο πιλότο – «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα του!»
12:54 - 18/06/2021
Με τη δολοφονία της 20χρονης Καραλάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του συζύγου της πως αυτός ήταν πίσω από το έγκλημα που σόκαρε την κοινή γνώμη ασχολήθηκε και η πρωινή εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά του 33χρονου πιλότου. «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γλυκά Νερά: Το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον στυγνό γυναικοκτόνο – «Μου γυρίζουν τ’ άντερα»
Δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του
Διαβάστε το στο Γλυκά Νερά: Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικους για τον πιλότο – «Μου γυρίζουν τ’ άντερα… Φονιάς!»
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά του 32χρονου πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου λύγισε από την περιγραφή του αστυνομικού ο οποίος είχε κρατήσει στην αγκαλιά του το μωράκι για να το βγάλει από τη μεζονέτα. «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα του!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Μου έγραψε μια κοπέλα: «Κατερίνα σε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Μικρούτσικος για Γλυκά Νερά: «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα του 33χρονου!»
Με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και την ομολογία του συζύγου της πως αυτός ήταν πίσω από το έγκλημα που σόκαρε την κοινή γνώμη ασχολήθηκε και η πρωινή εκπομπή του Open, «Ευτυχείτε». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά του 33χρονου πιλότου. «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα […]
Διαβάστε το στο irafina.grΈγκλημα στα Γλυκά Νερά – Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα του!»!
Ξέσπασε μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για τη δολοφονία της Κάρολαϊν, ο παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος.
από το sportime.gr.
για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο
Διαβάστε το στο sportime.grΓλυκά Νερά: Η οργή του Μικρούτσικου: «Μου γυρίζουν τ’ άντερα όταν βλέπω τη φάτσα του»
Έγκλημα Γλυκά Νερά: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε στην εκπομπή, Ευτυχείτε την δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της και ξέσπασε!
Διαβάστε το στο to10.gr