Survivor: «Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο»
13:50 - 18/06/2021
Ο Τριαντάφυλλος συμμετείχε στην ενότητα του Love it, Δέκα και να καίνε και μίλησε για τους παίκτες που έχουν μείνει […]
The post Survivor: «Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor - Τριαντάφυλλος: «Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο»
Aπάντησε στις ερωτήσεις του «10 και να καίνε» στην εκπομπή Love It
Διαβάστε το στο Τριαντάφυλλος: «Στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο»
“Ήταν την μια έτσι και την άλλη αλλιώς” εξομολογείται ο Τριαντάφυλλος. Σε δέκα “καυτές” ερωτήσεις του Love It κλήθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, να δώσει απαντήσεις ο Τριαντάφυλλος. Ερωτήσεις γεμάτες, ασφαλώς, Survivor… «Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο. Ήταν την μια έτσι και την άλλη αλλιώς. Ο Σάκης είναι ο πιο τέλειος άνθρωπος ... Περισσότερα
To άρθρο Τριαντάφυλλος: «Στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Τριαντάφυλλος: Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο στο Survivor
Στην ενότητα «10 και να καίνε» της εκπομπής «Love It» βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος ο οποίος απάντησε σε δέκα «καυτές» ερωτήσεις. Ο τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor σχολίασε τους συμπαίκτες του στον Άγιο Δομίνικο. Ποιον συμπαίκτη του από το Survivor αν έβλεπε στο δρόμο δε θα του μιλούσε και γιατί;. «Σε όλους θα μιλούσα γιατί […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grSurvivor: Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» τον Ηλία Μπόγδανο – Κρύβει το αληθινό του πρόσωπο.
Survivor: O Τριαντάφυλλος μίλησε στην εκπομπή “Love it” και στη στήλη “Δέκα και να καίνε” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους παίκτες που έχουν απομείνει στο Survivor. Ο γνωστός τραγουδιστής “κάρφωσε” τον Ηλία Μπόγδανο, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι κρύβει το αληθινό του πρόσωπο. “Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό...
The post Survivor: Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» τον Ηλία Μπόγδανο – Κρύβει το αληθινό του πρόσωπο. appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grSurvivor: Τριαντάφυλλος για Μπόγδανο και Ασημακόπουλο – «Κρύβει το αληθινό του πρόσωπο»
O Τριαντάφυλλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω κλέψει και εγώ στο survivor. Έχουμε κλέψει όλοι…Έχω κλέψει ρύζι. Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν όταν είχε γενέθλια ο γιος μου 14 Απριλίου και δεν ήμουν εκεί μαζί του»! «Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο. Ήταν την μια έτσι και την άλλη αλλιώς. Ο Σάκης είναι ο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grSurvivor spoiler: Ο Ηλίας Μπόγδανος καταρρέει λίγο πριν τον τελικό του ριάλιτι
Survivor: Δύο βδομάδες έμειναν για το μεγάλο φινάλε του ριάλιτι και ο Ηλίας Μπόγδανος καταρρέει!
Διαβάστε το στο queen.grSurvivor – Τριαντάφυλλος: Αυτός ο παίκτης κρύβει το πραγματικό του πρόσωπο
Ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor απάντησε στις ερωτήσεις του «10 και να καίνε», προχωρώντας σε αποκαλύψεις! . για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr – Αθλητικό...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor – Τριαντάφυλλος: Αυτός ο παίκτης κρύβει το πραγματικό του πρόσωπο
Διαβάστε το στο spoilersSurvivor – Τριαντάφυλλος: «Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο»
Ο Τριαντάφυλλος μετά την αποχώρησή του από το Survivor απάντησε στις ερωτήσεις του «10 και να καίνε» στην εκπομπή Love It, αποκαλύπτοντας πως δεν υπάρχει κάποιος παίκτης στο Survivor στον οποίο δεν θα μιλούσε, ενώ όλοι είχαν «κλέψει» φαγητό. Παράλληλα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή του στο παιχνίδι: «Ήταν όταν ο γιος μου […]
Διαβάστε το στο dete.grΤριαντάφυλλος: "Ο Ηλίας Μπόγδανος κρύβει το αληθινό του πρόσωπο"
"Τον Γιώργο Ασημακόπουλο τον έχει κρίνει ο κόσμος και θα καταλάβει όταν είναι"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr