Γλυκά Νερά: «Αν ρωτήσετε οποιονδήποτε στο Αεροδρόμιο θα σας πει ότι τον θεωρούσε γιο του» – Σοκαρισμένος ο εκπαιδευτής του 32χρονου πιλότου

15:14 - 18/06/2021

«Όλοι το ήξεραν στο αεροδρόμιο ήξεραν τι μας συνέβη, διότι έτρεξαν να δώσουν αίμα για εμένα και για την γυναίκα μου στο ΚΑΤ», δήλωσε σήμερα ο εκπαιδευτής του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και καθ’ομολογία δράστη του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, ο οποίος προ δύο ετών είχε πέσει θύμα ληστών που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γλυκά Νερά: «Τέτοια σκηνοθεσία;» – Σοκαρισμένος ο εκπαιδευτής του πιλότου (Video)

Σοκαρισμένος από το ενδεχόμενο να «εμπνεύστηκε» τη ληστεία από εκείνη που έγινε σε βάρος του δηλώνει ο εκπαιδευτής του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας