Οι ενδεκάδες στο Σουηδία – Σλοβακία

15:26 - 18/06/2021

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες για το ματς της Σουηδίας με την Σλοβακία για την δεύτερη αγωνιστική του EURO. Οι Σουηδοί στην πρεμιέρα πήραν σημαντική ισοπαλία από την Ισπανία, ενώ οι Σλοβάκοι έκαναν μια μίνι – έκπληξη κερδίζοντας με 2-1 την Πολωνία χάρη σε γκολ των Ρόμπερτ Μακ και Σκρίνιαρ. Ο Γιάνε Άντερσον για την Σουηδία […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Euro 2020: Φίλαθλοι με ξεκαρδιστική αμφίεση και μπύρες στο Σουηδία – Σλοβακία

Ένας Σουηδός φίλαθλος έκλεψε την παράσταση στην αναμέτρηση της Σουηδίας με την Σλοβακία για τον 5ο όμιλο του Euro 2020. Mε έξι μπύρες για… πάρτη του και ντυμένος με ξανθιά περούκα και ποδιά στα χρώματα της σημαίας της χώρας του, ένας Σουηδός φίλαθλος πήρε θέση στο «Σεντ Πέτερσμπουργκ Στέιντιουμ» της Αγίας Πετρούπολης, προκειμένου να παρακολουθήσει ... Περισσότερα To άρθρο Euro 2020: Φίλαθλοι με ξεκαρδιστική αμφίεση και μπύρες στο Σουηδία – Σλοβακία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σουηδία – Σλοβακία : 1-0 (hls)

Σουηδία – Σλοβακία : 1-0 (hls! )! Οι φάσεις και το γκολ! :    

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Euro 2020 Σουηδία – Σλοβακία LIVE

Σέντρα στις 16:00, στο στάδιο «Κρεστόφσκι» για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Ευρωπαϊκού. από το sportime.gr. για περισσότερα νέα επισκεφτείτε το sportime.gr - Αθλητικό portal με όλα τα τελευταία αθλητικά νέα, ειδήσεις για όλα τα σπορ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Διαβάστε το στο sportime.gr

LIVE: Σουηδία - Σλοβακία

LIVE: Σουηδία - Σλοβακία 18/06/2021 Δεύτερη αγωνιστική και για τον 5ο όμιλο, με τους Σουηδούς του Μάρκους Μπεργκ να κοντράρονται με τους Σλοβάκους των Χάμσικ και Μακ. Οι ενδεκάδες Σουηδία (Γιάνε Άντερσον): Όλσεν – Λούστιγκ, Λίντελεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον – Λάρσον, Όλσον, Έκνταλ, Φόρσμπεργκ – Μπεργκ, Ισάκ. Σλοβακία (Στέφαν Τάρκοβιτς): Ντουμπράβκα – Πέκαρικ, Σάτκα, Σκρίνιαρ, Χούμποτσαν – Κούτσκα, Χροσόβφσκι – Κοτσελνίκ, Χάμσικ, Μακ – Ντούντα.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Οι ενδεκάδες στο Ουγγαρία-Γαλλία

Οι ενδεκάδες στο Ουγγαρία-Γαλλία 19/06/2021 Ουγγαρία και Γαλλία τίθενται αντιμέτωπες στην «Πούσκας Αρένα» της Βουδαπέστης στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου, με τους Μάρκο Ρόσι και Ντιντιέ Ντεσάμπ να καταλήγουν στις επιλογές τους για τις 11άδες των Μαγυάρων και των «τρικολόρ» αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, η Ουγγαρία θα παραταχθεί με σύστημα 3-5-2 και τους Γκουλάτσι, Μπότκα, Ορμπάν, Ατίλα Σάλαϊ, Φιόλα, Κλάινχαϊσλερ, Σέφερ, Νάγκι, Nέγκο, Ανταμ Σάλαϊ και Ρόλαντ Σάλαϊ. Ενώ η Γαλλία θα αγωνιστεί με σχηματισμό 4-3-3 και τους Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Κιμπεμπέ, Ντίνιε, Πογκμπά, Ραμπιό, Καντέ, Γκριεζμάν, Μπενζεμά και Εμπαπέ.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Σουηδία – Σλοβακία 1-0

Ένα εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Έμιλ Φόρσμπεργκ ήταν αρκετό για τη Σουηδία ώστε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Σλοβακίας και να επικρατήσει με σκορ 1-0.

Διαβάστε το στο to10.gr

Οι ενδεκάδες στο Αγγλία-Σκωτία

Οι επιλογές των Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και Στιβ Κλαρκ για την αποψινή αναμέτρηση.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»